Cadde Haftanın paylaşımları

Haftanın paylaşımları

27.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü yıldızlar, kendi hayatlarını sosyal medya platformlarında takipçilerine yansıtıyor. Kimi zaman çok beğenilen fotoğraflar, kimi zaman da eleştiri yağmuruna tutuluyor. İşte hafta boyunca, ünlülerin Instagram hesaplarından paylaştığı, dikkat çeken kareler...

Haftanın paylaşımları

Fergie, gençlik yıllarına ait bir fotoğrafını, takipçilerinin beğenisine sundu. Havuz başındaki pozuyla dikkat çeken şarkıcı, kısa sürede binlerce iltifat aldı.

Haberin Devamı

Haftanın paylaşımları

Justin Timberlake, Man of the Woods Turnesi kapsamında şu sıralar İngiltere’de bulunuyor. Geçtiğimiz hafta sonunda Hollanda’da iki konser veren sanatçı, boş zamanlarındaysa bisiklet keyfi yapıyor.

Haftanın paylaşımları

Alessandra Ambrosio, sevgilisi ve çocuklarıyla tatilin tadını çıkarıyor. Ünlü manken, Kaliforniya’daki Bixby Creek Köprüsü’nde kızı ve oğluyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haftanın paylaşımları

Bir süre önce Juventus takımına transfer olan Christiano Ronaldo, ailece çektirdiği fotoğrafını paylaştı, Sevgilisi ve çocuklarına yeni formaları giydiren sporcu, karenin altına şu notu düştü: “Juventus Ailesi.”

Haftanın paylaşımları

Victoria’s Secret meleklerinden Romee Strijd, memleketi Hollanda’da eğlenceli halleriyle kameralara yansıdı. 23 yaşındaki manken, kahve içerken yayınladığı fotoğrafın altına “Yeni haftaya böyle girdim” yorumunu yaptı.

Haftanın paylaşımları