Cadde Hakan Altun: Sevdalanırsam hemen evleneceğim!

Hakan Altun: Sevdalanırsam hemen evleneceğim!

18.08.2023 - 09:09 | Son Güncellenme:

Sezon finali yapan Kanal D'nin sevilen müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler'in yorumcularından, arabesk müziğin güçlü sesi Hakan Altun, muhabirlerin "Aşk şarkılarının adamı hâlâ aşık olamadı" yorumu üzerine özel hayatı hakkında konuştu.

Hakan Altun: Sevdalanırsam hemen evleneceğim

Hakan Altun, önceki akşam Maximum Uniq Açıkhava'da sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen 51 yaşındaki şarkıcı, "Burada ilk kez şarkı söyleyeceğim için heyecanlıyım. İnşallah güzel geçer" dedi.

Haberin Devamı

"SİZ ABİNİZE UYMAYIN"

Geçtiğimiz günlerde yeni yaşına giren Altun'un doğum gününü kutlayan muhabirlerin, "Yaş geçiyor, ömür geçiyor ama aşk şarkılarının adamı hâlâ aşık olamadı" yorumuna sanatçı, "Ben yaşlara takılmıyorum ama sanırım siz aşksız geçtiği için benim adıma üzülüyorsunuz. Siz abinize uymayın. Bir sevdanız varsa evlenin. Ben de birine sevdalanırsam hemen evleneceğim" karşılığını verdi.

Hakan Altun: Sevdalanırsam hemen evleneceğim

HEM İŞ HEM TATİL

Yaz sezonunun kendisi için güzel geçtiğini dile getiren Hakan Altun, "Konserler genelde yazlık beldelerde olduğu için tatil de yapabiliyorum. Bodrum'da yaşadığım için sürekli tatildeyim" açıklamasını yaptı.

Hakan Altun: Sevdalanırsam hemen evleneceğim

"YILDIZ TİLBE BİR GÜN BİR ŞARKI GÖNDERDİ"

Sözlerini Yıldız Tilbe'nin yazdığı yeni şarkısının müjdesini veren sanatçı, "Yıldız bir gün bana bir şarkı gönderdi, 'Hayırlı olsun, çok güzel' dedim. O da bana 'Yok, ben senin söylemeni istiyorum' dedi. Benim için şereftir" ifadelerini kullandı.

Hakan Altun: Sevdalanırsam hemen evleneceğim

Haberin Devamı

Aşk şarkılarının efsane ismi Hakan Altun, sevilen şarkılarından oluşan repertuvarıyla misafirlerine muhteşem bir gece yaşattı.