Cadde Hakan Yılmaz kızlarını paylaştı: Gözlerim dolu dolu şükrediyorum

Hakan Yılmaz kızlarını paylaştı: Gözlerim dolu dolu şükrediyorum

29.04.2022 - 17:56 | Son Güncellenme:

'Ayrılsak da Beraberiz' adlı diziyle şöhreti yakalayan ve uzun zamandır ekranlardan uzak olan oyuncu Hakan Yılmaz, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Ünlü isim, son olarak kızları Deniz ve Yağmur'un fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Hakan Yılmaz kızlarını paylaştı: Gözlerim dolu dolu şükrediyorum

Son olarak dört yıl önce Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Koca Koca Yalanlar' adlı dizide Evrim Alasya ve Selen Uçer ile başrolleri paylaşan Hakan Yılmaz, sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

ilk evliliğini kızı Deniz'in annesi Bengü Yılmaz ile 1997-2011 yılları arasında gerçekleştiren Hakan Yılmaz, 2013'te de Elif Yılmaz ile nikah masasına oturmuştu. Çift, kızları Yağmur'u 2014 yılında kucağına almıştı.

"CANIM KIZLARIM"

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden 52 yaşındaki ünlü oyuncu, son olarak kızları Deniz (18) ve Yağmur (8) ile çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Gönderisine duygusal bir not düşen Hakan Yılmaz, "Canım kızlarım... Gözlerim dolu dolu şükrediyorum" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncunun paylaşımına; Özgür Ozan, Janset Pacal, Turgut Tunçalp, Mansur Ark, Serhat Osman Karagöz, Necmi Yapıcı ve Seray Sever gibi ünlü isimler yorum yaptı.

Hakan Yılmaz kızlarını paylaştı: Gözlerim dolu dolu şükrediyorum

 BİRÇOK DİZİDE ROL ALDI

Haberin Devamı

Öte yandan daha önce 'Yahşi Cazibe', 'Avrupa Yakası' ve 'Yalancı Romantik' gibi yapımlarda rol alan Hakan Yılmaz, son olarak 2018 yılında yayınlanan 'Koca Koca Yalanlar' adlı dizide rol almıştı.