Cadde Hale Soygazi isyan etti: Seviyesizlik!

Hale Soygazi isyan etti: Seviyesizlik!

03.10.2017 - 11:44 | Son Güncellenme:

Usta sanatçı Hale Soygazi, kendisi hakkında iddiaların ortaya atıldığı Show TV'deki 'Artık Susma' programına tepki gösterdi.

Hale Soygazi isyan etti: Seviyesizlik

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu ‘Artık Susma’ programında "Yeşilçam ünlüsü olan annesini arayan adam" haberi ses getirdi. Aralarında Türkan Şoray, Nebahat Çehre, Filiz Akın, Hale Soygazi ve Hülya Koçyiğit gibi efsane isimlerin bulunduğu Yeşilçam’ın kadın oyuncularını zan altında bırakan iddiaya ilk tepki Hale Soygazi’den geldi.

Haberin Devamı

Söz konusu iddiaların reyting uğruna yapıldığını ifade eden 67 yaşındaki oyuncu, "Aslı astarı olmadığı için ciddiye bile almamıştım, ama reyting adına yapılan seviyesizliği şiddetle kınıyorum. İnternet sayfalarında ‘Acaba bu kişi Hale Soygazi mi?' sorusuyla şüphe yaratıyorlar. Saldırı boyutuna varan bu kampanya sürerse yasal süreci başlatacağım” şeklinde konuştu.

'Artık Susma programında Edremitli Murat Şar, bir günlükken evlatlık verildiğini, annesinin Türk sinemasının dev isimlerinden biri olduğunu, bu ismin ‘Türkiye Güzeli’ seçildiğini, fotomodellik ve oyunculuk yaptığını ileri sürmüştü.