Cadde Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşandı!

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşandı!

18.03.2022 - 12:54 | Son Güncellenme:

Yaklaşık beş aydır konuşulan iddialar doğru çıktı! 2014 yılında dünyaevine giren yönetmen Hamdi Alkan (55) ile oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel (43), evliliklerini bitirme kararı aldı. Mutluluk pozları mazide kalan ünlü çift, anlaşmalı olarak tek celsede boşandı. Selen Görgüzel, sosyal medyada yaptığı paylaşımla Alkan'a veda etti.

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşandı

Son dönemde yan yana görüntülenmeyen Selen Görgüzel-Hamdi Alkan çifti, "evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı" haberleriyle sıkça magazin gündemindeyer alıyordu. Geçtiğimiz haftalarda evleri ayırdıkları konuşulan ikiliden üzücü haber geldi.

Haberin Devamı

SEKİZ YILLIK EVLİLİK BİTTİ!
Magazin dünyasından bir boşanma haberi daha geldi. 2014 yılında Roma'da hayatlarını birleştiren Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel yollarını ayırdı.

Haklarında uzun süredir ayrılık dedikoduları çıkan ünlü çift, Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşandı. Alkan ve Görgüzel'in, birbirlerinden hiçbir şey talep etmediği öğrenildi.

43 yaşındaki oyuncu, Alkan ile yaşadığı Zekeriyaköy'deki evden taşınarak Etiler'e yerleşmişti. Son olarak Etiler’de objektiflere yansıyan Alkan ise boşanma haberlerini soran muhabirlere, “Teşekkürler, konuşmayacağım” karşılığını vermişti.

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşandı

HAMDİ ALKAN'A BÖYLE VEDA ETTİ!
Boşanma sonrası Instagram hesabından bir gönderi yayınlayan Görgüzel, "Dokuz yıl beraber ağlayıp beraber güldük.ş Aynı havayı soluduk, çok sevdik, sevildik, çok didiştik, çok barıştık, unutulmaz anılar biriktirdik. Hastalıkta ve sağlıkta da hep beraberdik. Bugün karı koca ilişkimiz bitse de biliyorum ki ömür boyu dost olarak hayatlarımızda hep var olacağız. Kızıma ve bana kattığın tüm güzellikler için teşekkür ederim Hamdi Alkan. Başarı ve mutluluk daima seninle olsun" mesajını yazdı.

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşandı

Haberin Devamı

"HAMDİ ÇANTACIM DEĞİL"
Geçtiğimiz haftalarda bir AVM'de objektiflere takılan yönetmen, basın mensuplarının gündem olan ayrılık haberlerini hatırlatması üzerine yanıt vermemeyi tercih etmiş, "Annem yoğun bakımda. Şu an başka bir boyuttayım. Her an haber gelebilir. Zaten bir anam kaldı. Bu akşam Selen Hanım'ın doğum günü, ona sorun ifadelerini kullanmıştı.

9 Şubat doğumlu şarkıcı, yaş gününe eşinin gelip gelmeyeceği soruları karşısında, "Hamdi çantacım ya da menajerim değil. Her sahnemde sürekli yanımda dolaşamaz" açıklamasıyla dikkat çekmişti.

"BOŞANMANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜK" İTİRAFI
Selen Görgüzel, Eylül 2021'de '2. Sayfa' programına konuk olmuş, bir dönem yönetmen eşi Hamdi Alkan ile sıkıntılı günler yaşadıklarını ve boşanmanın eşiğinden döndükleri itirafında bulunmuştu.

Hamdi Alkan ile Selen Görgüzel boşandı

Oyuncu, "Koronavirüs pandemisi döneminde Hamdi ile tartışmalar yaşadık. Sürekli yan yanaydık. Biliyorsunuz birçok evlilik bitti pandemide, aynı şekilde bekar olanlar da evlendi. Pandemide Hamdi bana taktı; telefona bakmama takıyor, Yemek yapıyorum takıyor, yapmıyorum takıyor... Saçma kavgalar yaptık. Boşanma haberleri çıktı. Evet, bir dönem ilişkimiz bir sınav verdi. Boşanmanın eşiğinden döndük. Kimse itiraz etmesin, uzun süreli ilişkilerde bu inişler çıkışlar yaşanıyor. Bizim aramızda üçüncü şahıs hiç olmadı. İki ayrı insanız; sorunlarımız oluyor, bunları birbirimize yansıttığımız zamanlar oluyor. O zaman da kavgaya dönüyor, belli bir süre sonra aranız kendiliğinden düzeliyor. Bu olumsuzlukları tolere ediyorsun." demişti.