Cadde Hande Erçel'in teşekkür konuşması ablası Gamze'yi ağlattı!

Hande Erçel'in teşekkür konuşması ablası Gamze'yi ağlattı!

31.05.2022 - 12:51 | Son Güncellenme:

2022 Elle Awards Style Awards kazananları belli oldu. Eğlence sektöründen bir çok ismin katıldığı törene Hande Erçel'in teşekkür konuşmasıyla duygulanan ablası Gamze Erçel Yıldırım'ın gözyaşları damga vurdu. Yıldırım, duygulandığı anları takipçileriyle de paylaştı.

Son dönemin en popüler oyuncularından Hande Erçel, meslektaşı Kerem Bürsin'den ayrıldıktan sonra Kaan Yıldırım ile sürpriz bir aşka yelken açmıştı. Kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemden düşmeyen oyuncu, yeni ilişkisi hakkında "Ben çok iyiyim, her şey yolunda. Çok güzel" açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

Sonrasında ilişkisi hakkında konuşmayı tercih etmeyen güzel oyuncu, dün akşam Yılın en’lerinin ödüllendirildiği ELLE Style Awards gecesine katıldı. Ünlü isimler, törene adeta akın ederken davetliler arasında Hande Erçel'in sosyal medya fenomeni ablası Gamze Erçel ve eşi Caner Yıldırım da yer aldı.

Hande Erçelin teşekkür konuşması ablası Gamzeyi ağlattı

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Gecede 'Yılın ELLE Kızı' ödülüne layık görülen Hande Erçel, ödülünü aldıktan sonra kendisini destekleyen herkese teşekkür etti. "Onun dışında ben ablama teşekkür etmek istiyorum" diyen ünlü isim, sözlerine "Çünkü o benim annemin stilini gün geçtikçe üzerine alıyor ve ben onda annemi görüyorum" diye devam etti.

"AĞLATTIN BENİ SIPA"

Kardeşinin bu sözleriyle duygulanan ve gözyaşlarını tutamayan Gamze Erçel ise o anlarda çekilen videosunu takipçileriyle paylaştı. Instagram hesabında yaklaşık 5 milyon takipçisi olan fenomen isim, videoya kardeşi Hande'yi etiketleyerek "Ağlattın beni sıpa" ifadelerini kullandı.

Hande Erçelin teşekkür konuşması ablası Gamzeyi ağlattı

Haberin Devamı

"DÜŞÜNDÜĞÜNÜZDEN DE ZOR" 

Öte yandan 2019 yılında Caner Yıldırım ile dünyaevine giren Gamze Erçel, aynı sene kızı Aylin Mavi'yi kucaklarına almıştı. Paylaşımlarıyla adından söz ettiren Erçel, daha önce Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtlamıştı.

 

Gamze Erçel, bir takipçisinin "Annesizken evlat büyütmek çok zor olmalı. Bu eksikliği güçlü bir şekilde kapatmakla gurur duyuyor musun?" sorusuna; "Düşündüğünüzden de zormuş. Bu dönem yanımda olmasını çok isterdim" şeklinde yanıt vermişti.

Hande Erçelin teşekkür konuşması ablası Gamzeyi ağlattı

30 yaşındaki Gamze Erçel'in paylaşımına 2019 yılında vefat eden annesi Aylin Erçel'in vesikalık fotoğrafını da koyması dikkatlerden kaçmamıştı.

ANNE ÖZLEMLERİ BİTMİYOR 

Hande-Gamze Erçel kardeşlerin anneleri Aylin Erçel (48), 2019 yılının ocak ayında kanser tedavisi gördüğü sırada hayata gözlerini yummuştu. Gamze Erçel, bebeğine; kanserden hayatını kaybeden annesinin adı olan 'Aylin Mavi' ismini vermişti. Kaybettikleri annelerine özlemleri bitmeyen kardeşler, sık sık eski fotoğraflarını takipçileriyle paylaşarak duygularını dile getiriyor.

Hande Erçelin teşekkür konuşması ablası Gamzeyi ağlattı