Cadde Harbiye Açıkhava'da Yasemin Sakallıoğlu şov!

Harbiye Açıkhava'da Yasemin Sakallıoğlu şov!

14.08.2023 - 15:11 | Son Güncellenme:

Yasemin Sakallıoğlu, dün akşam Harbiye Açıkhava'da gösteri yaptı. Ünlü komedyen, esprilerinin yanı sıra 26 kişilik dans ekibiyle yaptığı koreografiler ve seslendirdiği şarkı ile alkış aldı.

Harbiye Açıkhavada Yasemin Sakallıoğlu şov

Gösteri, 180 metrelik kumaş kullanılarak hazırlanan dev bir etek giyen dansçının sahnede görünmesiyle başladı. Geceye özel hazırlanan mekanizmayla dansçının sahnenin tavanına yükselmesiyle eteğinin altından çıkan Yasemin Sakallıoğlu ve 26 kişilik dans ekibi, 'Düm Tek Tek' şarkısıyla şovu başlattı. "Çok mutluyum.. Üçüncü Harbiye sahnemiz ve yine biletleri bitirdik. Sizinle gurur duyuyorum" diyen Sakallıoğlu, Tayfun Kaba imzalı kırmızı takım tercih etti.

Haberin Devamı

Dans ekibiyle 10 gün boyunca çalışan Sakallıoğlu, anlattığı hikayeler ve yaptığı esprilerle misafirlerini gülmekten kırdı geçirdi.

Harbiye Açıkhavada Yasemin Sakallıoğlu şov

İLK KEZ ŞARKI SÖYLEDİ

Yaklaşık bir aydır şan dersleri alan, Taşkın Sabah'la şarkı kayıtları yapan Sakallıoğlu, gösterinin ikinci yarısına daha önce Seda Sayan'ın seslendirdiği 'Ah Geceler' şarkısıyla başladı.

Harbiye Açıkhavada Yasemin Sakallıoğlu şov

Harbiye Açıkhava'nın ana kapısından girerek seyircilerin arasında şarkısını seslendiren Sakallıoğlu, "Bu şarkıcılar nasıl playback okuyor. Playback söyledim, sesim kısıldı" dedi.

Harbiye Açıkhavada Yasemin Sakallıoğlu şov

26 DANSÇI, 78 KOSTÜM

İkinci yarıya yine Tayfun Kaba imzalı beyaz takım elbisesiyle çıkan Sakallıoğlu, gösterinin finalini son dönemin popüler şarkısı 'Halodayı (feat. Azer Bülbül)' eşliğinde, dans ekibiyle yaptığı koreografiyle bitirdi. Gösteride yer alan dansçılar için toplamda 78 kostüm hazırlandı.