Cadde Harry Potter baba oluyor!

Harry Potter baba oluyor!

28.03.2023 - 17:49 | Son Güncellenme:

Popüler kitap serisi 'Harry Potter'ın aynı adlı sinema filmi uyarlamasında Harry Potter'ı canlandıran Daniel Radcliffe'in, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Erin Darke ile ilk bebeğini beklediği ortaya çıktı. Ünlü ismin sözcüsü haberi doğrularken, çifte yakın kaynaklardan da açıklama geldi.

Harry Potter baba oluyor

Daniel Radcliffe'in uzun süredir aşk yaşadığı kız arkadaşı Erin Darke ile ilk çocuğunu beklediği bildirildi. 33 yaşındaki 'Harry Potter' yıldızının sözcüsü, bu mutlu haberi doğruladı.

Harry Potter baba oluyor

Haberin Devamı

"İNANILMAZ DERECEDE HEYECAN VERİCİ"

10 yılı aşkın bir süredir birlikte olan çifte yakın bir kaynak; The Mirror'a konuşarak şunları söyledi:

Daniel ve Erin bebek sahibi olma konusunda daha mutlu olamazlardı. Kesinlikle heyecanlandılar ve üç kişilik bir aile olmak için sabırsızlanıyorlar. Geçenlerde ailelerine ve arkadaşlarına söylediler. İnanılmaz derecede heyecan verici bir zaman.

Harry Potter baba oluyor

"İLİŞKİLERİ ÇOK ÖZEL"

The Sun'a konuşan başka bir kaynak ise "Daniel baba olacağı için çok heyecanlı. Erin ile ilişkisi gerçekten özel ve herkes onların harika ebeveynler olacağını düşünüyor. Bunu şimdiye kadar oldukça iyi sakladılar ama Erin artık karnını gizleyemiyor" ifadelerini kullandı.

Harry Potter baba oluyor

FİLM SETİNDE TANIŞTILAR

Daniel ve Erin, 2012 yılında 'Kill Your Darlings'in setinde birlikte çalışırken tanışmıştı. Çift, 2021'de 'The Miracle Workers'ın bir bölüm için tekrar birlikte kamera karşısına geçmişti.

Harry Potter baba oluyor

TİYATROYA AĞIRLIK VERDİ

Daniel Radcliffe, henüz 12 iken Harry Potter: Felsefe Taşı (2001) filminde rol almıştı. Harry Potter serisinden bu yana birçok farklı yapımda rol alarak kariyerinde başarılı bir seviyeye gelen oyuncu, son dönemde tiyatro oyunlarında boy gösteriyor.