Cadde 'Harry Potter'ın yıldızı Daniel Radcliffe'ten 'Wolverine' iddiasına yanıt!

'Harry Potter'ın yıldızı Daniel Radcliffe'ten 'Wolverine' iddiasına yanıt!

21.10.2023 - 09:36 | Son Güncellenme:

'Harry Potter' serisiyle yıldızı parlayan İngiliz oyuncu Daniel Radcliffe, Marvel Sinematik Evreni'nde uzun yıllar Hugh Jackman'ın hayat verdiği 'Wolverine' rolünü devralacağı söylentilerine açıklık getirdi. Wolverine, ilki 2000 yılında sinemaseverlerle buluşan 'X-Men' serisinde en fazla ilgi gören süper kahraman olmuş, kendi adını taşıyan filmleri çekilmişti.

Harry Potterın yıldızı Daniel Radcliffeten Wolverine iddiasına yanıt

Daniel Radcliffe, Hugh Jackman'ın 'Deadpool 3' filminde yeniden canlandıracağı süper kahraman Wolverine rolü için kas yaptığı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Haberin Devamı

Vanity Fair röportajında söz konusu haberleri yalanlayan 34 yaşındaki oyuncu, "Durduk yere mi kas yaptın?" sorusunu da yanıtladı.

"TAKINTILIYIM VE İSTİYORUM"

Kas yaptım çünkü takıntılıyım ve istiyorum. Annemle babamı gördünüz, onlar deli gibi fitness yapan kişiler. Bu bana da geçti. Hayır, Wolverine yok. Gururum okşandı ama yok.

Harry Potterın yıldızı Daniel Radcliffeten Wolverine iddiasına yanıt

YILLAR SONRA GERİ DÖNDÜ!

Hugh Jackman, karakterinin ölerek hikayesinin sonlandığı 2017 yapımı 'X-Men: Logan' filminden sonra karakteri bıraktığını açıklamış, vedası ile Marvel Sinematik Evreni hayranlarını üzmüştü.

Harry Potterın yıldızı Daniel Radcliffeten Wolverine iddiasına yanıt

Tekrar Wolverine olarak hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan 55 yaşındaki Avustralyalı aktör, 2014'te vizyona girmesi planlanan Deadpool 3'ten sonra bu rolü başka bir aktöre devredecek.