Cadde 'Havuz partileri yapardık'

'Havuz partileri yapardık'

30.09.2017 - 09:24 | Son Güncellenme:

80'li yıllarda dünyanın en çok izlenen dizisi olarak adını televizyon tarihine yazdıran 'Dallas'ın 'Lucy’si Charlene Tilton, estetik operasyon olmak için Türk doktorlarını seçti. Tilton, estetik ameliyat olmak için Türkiye’ye geldi.

Havuz partileri yapardık

Amerikalı bir oyuncu arkadaşının tavsiyesi üzerine Dr. Hasan Fındık’a göğüs operasyonu olmak için İstanbul’a gelen Charlene Tilton, opresyon öncesi kamera karşısına geçti. Doktoru ile basın mensuplarına poz veren 'Dallas' dizisinin Lucy’si, temmuz ayının son haftası İstanbul’da kalacağını söyledi.

Haberin Devamı

YENİDEN OPERASYON GEÇİRECEK

Charlene Tilton’u muhayene eden Dr. Hasan Fındık, "Daha önce Amerika’da bir operasyon geçirmiş. Göğüslerinde yeniden doku temizliği ve silikon uygulaması yapılacak. Ülkemize gelmesi bizi mutlu etti" dedi.
Bir kızı ve bir torunu olan, ailesiyle Amerika’da yaşayan 58 yaşındaki Tilton, son olarak geçtiğimiz sene Nicolas Cage ve Don Johnson’la 'İntikam' filminde rol almıştı.

"HİÇ ENTRİKAMIZ OLMADI"

80’li yıllarda Türkiye’yi ekrana kitleyen 'Dallas' dizisinde 'Lucy' karakterine hayat veren Charlene Tilton, "Bu dizi benim hayatımı değiştirdi. Buraya gelmeden Patrick Duffy (Bobby) ile telefonda konuştuk. Hepimiz halen dostuz. Dizide entrika vardı ama gerçek yaşam ayrı. Ekrandan gördüğünüzün dışında set bitince hep beraber havuz partisi yapardık. Beni çok kez havuza attıkları da oldu" şeklinde konuştu.