Cadde ‘Hayallerimin peşini bırakmadım’

‘Hayallerimin peşini bırakmadım’

04.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

‘Elimi Bırakma’ dizisinin Tarık’ı Batuhan Ekşi, oyunculuğun sabır ve fedakârlık  gerektirdiğini söyledi. Ekşi, “Bugün  olduğum  konuma, kendime inancım ve çok çalışmam sayesinde geldim. Hayallerimin peşini bırakmadım” dedi.

‘Hayallerimin peşini bırakmadım’

Batuhan Ekşi, kariyerinin dönüm noktası olarak ‘Medcezir’ dizisini görüyor. ‘Galip Derviş’, ‘Yaz’ın Öyküsü’ ve ‘Kalbimdeki Deniz’den sonra ekran serüvenine ‘Elimi Bırakma’yla devam eden Ekşi’yle yeni projesini, oyunculuk tutkusunu ve yaşadığı ilişkinin kendisini nasıl birine dönüştürdüğünü konuştuk.

Haberin Devamı

- ‘Elimi Bırakma’da sizi çeken ne oldu?

Bu, benim için özel ve kendi jenerasyonumdan çok sevdiğim arkadaşlarımla paylaştığım bir iş. Güzel ve sıcak bir enerjiyle başladık, bu da reytinglere yansıdı.

Tabii ki oyuncuların yanı sıra kanal, yapım ve yönetmenimiz de kabul etmemde etkili oldu. Başarının tek başına gelmediğini, birlik ve beraberliğin bu işin en büyük parçası olduğunu düşünenlerdenim.

- Oyuncu kadrosu çok genç... İletişiminiz nasıl?

Mükemmel! Birbirimizin hatalarını telafi ediyor, hatta düzeltiyoruz. Birlikte çok eğleniyoruz, bazen gülmekten sahneyi çekemediğimiz oluyor. O kadar harika bir ekibimiz ve yönetmenlerimiz var ki, bizimle gülüp eğleniyorlar. Bu da işe bambaşka bir tat katıyor.

Haberin Devamı

Alp (Navruz), set dışında da en çok görüştüğüm kişi, arkadaşlığımız eskiye dayanıyor.

- Canlandırdığınız Tarık, zenginliği elinin tersiyle itip, kendi restoranını açıyor. Siz inandığınız şeylerin peşinden gider misiniz?

Tarık’ın kendi hayallerinin peşinden gitmesi, kesinlikle benlik bir olay. Bugün olduğum konuma, çabalarım, kendime inancım, hırsım ve çok çalışmam sayesinde geldim. Oyunculuk hiç kolay değil, dışarıdan toz pembe görünse de, zor. Fedakârlık ve sabır gerektiriyor. Bugün bu noktadaysam, hayallerimin peşini bırakmamışım demektir.

- ‘İntikam’ ve ‘Medcezir’ gibi fenomen projelerde yer aldınız. Sizin için dönüm noktası hangisiydi?

Tabii ki ‘Medcezir’. Hayatımda, öncesi ve sonrası şeklinde adlandırdığım projedir.

- Cem Yılmaz’ın filmlerinde oynamak istediğinizi söylediniz. Komediyi sadece sinemada mı düşünüyorsunuz?

Cem Yılmaz, zekasıyla, yeteneğiyle, başardıklarıyla tek başına eser niteliği taşıyan bir aktör. Komediyi, dizi sektöründe de düşünüyorum çünkü karikatürize karakterler çok hoşuma gidiyor.

‘Hayallerimin peşini bırakmadım’

‘Hedefim yönetmenlik yapmak’

- Oyunculukta en büyük hayaliniz ne?

Belki klişe ama yönetmenlik istiyorum. Oyunculuk, elbette çok zevkli ama oynayanları çekmek ve performansları, en iyi gözle birleştirmek ortaya harika bir iş çıkarır. Bu yüzden birlikte çalıştığım yönetmenlerimin izledikleri yolları ve tercih ettikleri yöntemleri hep dikkatle izlemişimdir.

Haberin Devamı

- Spor, hayatınızın neresinde?

Spor, sağlık demek benim için. Zaten mesleğim gereği aşırı kaslı bir yapıya ihtiyaç duymuyorum, tutkunu olduğumuz iş, fiziksel gücü fazlasıyla gerektiriyor.

- Aşk hayatınız nasıl gidiyor? Batuhan Ekşi aşıkken nasıl biri olur?

Aklı başında ve güçlü karakterli bir kadın, hayatınızı bambaşka bir noktaya taşıyabilir. Yaşadığınız pek çok şeyi, sanki yaşamamışsınız gibi hissettirebilir. Umarım herkesin karşısına, güzel şeyler paylaşabildiği, sırtını yaslayıp, güven duyduğu ve kendini olduğundan daha güçlü hissetmesine yol açan biri çıkar. Aşıkken nasıl biri olduğumu, yeni keşfediyorum çünkü henüz yaşadım bu hissi ve ögreniyorum diyebilirim. Dönüştüğüm adamı sevdim. Keyifliyim ve hayattan zevk alıyorum.