Cadde 'Hayatla Barış'ın çekimleri başladı! 'Barış olmasa bu rolü oynamam imkansızdı'

'Hayatla Barış'ın çekimleri başladı! 'Barış olmasa bu rolü oynamam imkansızdı'

24.09.2023 - 08:00 | Son Güncellenme:

Ampute Futbol Milli Takımı oyuncusu Barış Telli'nin mücadeleyle dolu hayat hikâyesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin çekimleri başladı. Taner Ölmez ve Sinan Tuzcu, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Barış Telli ile bir araya gelerek, basın mensuplarının sorularını yanıtladılar.

Hayatla Barışın çekimleri başladı Barış olmasa bu rolü oynamam imkansızdı

Taner Ölmez, Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu’nun yer aldığı Hayatla Barış'ın çekimleri İstanbul’da başladı.

Haberin Devamı

Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan dolayı hayalleri yok olan ama mücadele etmekten bir an bile vazgeçmeyen paralimpik sporcu Barış Telli, yönetmenliğini Ekin Pandır'ın yaptığı, Caner Erzincan ile Koray Yeltekin’in kaleme aldığı filmin oyuncu kadrosunu ‘Şampiyonlar Ligi’ olarak nitelendirdi.

"ROL İÇİN EĞİTİMLER ALDIM"

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda soruları yanıtlayan Taner Ölmez, Sinan Tuzcu ve Barış Telli, "Ülke olarak ampute futbolda söz sahibiyiz. Dünya şampiyonu olduk. Çok güzel bir hikaye bizce. Maçların çekimleri de bugün başlıyor" dediler.

Hayatla Barışın çekimleri başladı Barış olmasa bu rolü oynamam imkansızdı

Taner Ölmez, Barış Telli ile ilgili olarak, "Farklı projeler her zaman benim için iyi proje anlamına gelir. Farklı olan her projeyi kabul edebilirim. Barış olmasa imkansızdı benim bu rolü oynamam. Bana bugüne kadar eğitimler verdi. Güven veriyor ve acayip pozitif bir insan" sözleriyle övgülerde bulundu.

Haberin Devamı

"KIZIM BANA ABİ DEDİ"

Taner Ölmez, özel hayatıyla ilgili de konuştu. 2021 yılında Ece Çeşmioğlu ile dünyaevine giren, Zeynep adında da bir kızı olan oyuncu, "Kız babası olmak mükemmel. Bana 'abi' dedi ama 'baba' da diyor. Adını ben koydum. Çünkü kız çocuğum olsun çok istedim. Paha biçilemez bir duygu" ifadelerini kullandı.

Hayatla Barışın çekimleri başladı Barış olmasa bu rolü oynamam imkansızdı

"ÇOK DA UZAK SAYILMAZ"

Sinan Tuzcuoğlu, geçtiğimiz aylarda Fransa'ya taşınma kararı almıştı. 2021 yılında Beyza Kapu ile evlenen oyuncu, "İşlerimden dolayı oradayım. Eşim de orada çalışıyor. Burda işim olunca geliyorum. Uçakla 2.5 saat, çok da uzak sayılmaz aslında" şeklinde konuştu.

Hayatla Barışın çekimleri başladı Barış olmasa bu rolü oynamam imkansızdı

Çekimleri altı haftada bitmesi planlanan filmin Şubat 2024’te seyirciyle buluşması hedefleniyor. Ayrıca gerçek hayat hikayesinden yola çıkılarak sinemaya uyarlanan Hayatla Barış filminin Berlin Film Festivali Premium gösterimi yapılması da bekleniyor.