Cadde Hayranlarının yardımı sayesinde ameliyat oldu! 'Desteğinizle kanseri yeneceğim'

Hayranlarının yardımı sayesinde ameliyat oldu! 'Desteğinizle kanseri yeneceğim'

14.12.2023 - 08:55 | Son Güncellenme:

'Armageddon' ve 'Groundhog Day' gibi yapımlarda yer alan ABD'li oyuncu Ken Hudson Campbell, geçtiğimiz ekim ayında kansere yakalandığını duyurmuştu. Oyuncunun kızı, babasının ameliyatı için bir bağış kampaynası başlatmıştı. Gereken yardım toplanan ve ameliyatı başarılı geçen Campbell ve kızı, hayranlarına teşekkür etti.

Hayranlarının yardımı sayesinde ameliyat oldu Desteğinizle kanseri yeneceğim

1990 yılında çekilen Evde Tek Başına (Home Alone) adlı filmde Noel Baba'yı canlandıran 61 yaşındaki Ken Hudson Campbell, bir süredir sağlık sorunlarıyla boğuşuyordu. Oyuncu, geçen ekim ayında kansere yakalandığını açıklamıştı.

Haberin Devamı

Tedavi masrafları için yeteri kadar parayı toplamak amacıyla Campbell'ın kızı Michaela, GoFundMe adlı internet sitesi üzerinden bir yardım kampanyası başlatmıştı. Michaela, babasının ağzının içinde bir tümör olduğunu ve bu tümörün dişlerine de yayıldığını açıklayarak, oyuncunun 10 saat süren bir operasyon geçirmesi gerektiğini anlatmıştı.

Hayranlarının yardımı sayesinde ameliyat oldu Desteğinizle kanseri yeneceğim

GEREKEN BAĞIŞ TOPLANDI

Ken Hudson Campbell'in ailesinin amacı operasyon ve sonrasında uygulanacak tedavi için gereken 110 bin doları toplamaktı.

Sonunda ünlü ismin kızının internet üzerinden yaptığı bu çağrı yerini buldu ve gereken miktara ulaşıldı. Michaela, babasının sağlık durumu hakkında bilgi vererek; şu ifadeleri kullandı:

Kanserli tümör başarıyla çıkarıldı. Çene kemiği de yeniden yapılandırılarak yerleştirildi. Babam iyileşiyor. Arkadaşlarının ve seyircilerinin kendisine yazdığı mesajları ve toplanan yardımı görünce gözyaşlarına hakim olamadı. Bu dünyada birçok insan, başkaları için ne kadar önemli olduğunu ve yaptığı çalışmaların onları nasıl etkilediğini öğrenme şansı bulamıyor.

Hayranlarının yardımı sayesinde ameliyat oldu Desteğinizle kanseri yeneceğim

"CÖMERT ARKADAŞLARIMA MİNNETTARIM"

Haberin Devamı

New York Post'a konuşan Ken Hudson Campbell ise; "Cömert arkadaşlarıma minnettarım. Aynı zamanda arkadaşlarımın ve seyircimin desteğinden ve çabasından çok etkilendim. Bağış yapan herkesin her kuruşundan çok etkilendim. Teşekkürler. Sizin desteğinizle bunu yeneceğim" dedi.