Cadde Hazal Kaya: Hep yattığın yerine bakarak ağlıyorum

Hazal Kaya: Hep yattığın yerine bakarak ağlıyorum

21.11.2023 - 09:27 | Son Güncellenme:

Hazal Kaya, kedisi Leyla'nın öldüğünü duyurdu. Üzüntüsünü dile getiren ünlü oyuncu, "Hep yattığın yerine bakarak ağlıyorum sadece. Bu özlem hiç bitmeyecek, biliyorum" dedi.

Hazal Kaya: Hep yattığın yerine bakarak ağlıyorum

2019'da hayatını birleştiren oyuncu Hazal Kaya ile meslektaşı Ali Atay, aynı yıl içinde anne - baba olmuştu. 3.5 yaşında Fikret Ali adını verdikleri bir erkek çocukları olan çiftin, 11 Şubat'ta da kızları Süreyya dünyaya gelmişti.

Haberin Devamı

"40 GÜN NASIL GEÇTİ BİLMİYORUM"

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden beş gün sonra doğum yapan Hazal Kaya, 40 günlük minik kızı, oğlu ve eşiyle çekilen karesini, "Kapkaranlık günlerde bize umut ışığı gibi gelen canım kızım, iyi ki doğdun! 40 gün nasıl geçti bilmiyorum" notuyla paylaşmıştı.

Hazal Kaya: Hep yattığın yerine bakarak ağlıyorum

Ünlü oyuncu, son olarak kedisi Leyla’nın ölmesiyle büyük üzüntü yaşadı.

"SADECE AĞLIYORUM"

Hazal Kaya, üzüntüsünü sosyal medya hesabından yayınladığı duygusal bir mesaj ile kaleme aldı. Kedisi Leyla'nın fotoğraflarını paylaşan Kaya, "Benim güzel kızım, 12 yıllık ev arkadaşım, Leyla’m... Yetişkin hayatımın tamamında sen vardın. Birlikte büyüdük, ailemiz büyüdü, çocuklara birlikte baktık, bir an olsun elimi bırakmadın, hepimizi çok sevdin. Teşekkür ederim benim güzelim. Yatağına, hep yattığın yerine bakarak ağlıyorum sadece. Bu özlem hiç bitmeyecek biliyorum. Seni çok seviyorum..." dedi.

Hazal Kaya: Hep yattığın yerine bakarak ağlıyorum

Haberin Devamı