Cadde Hazar Ergüçlü eski aşkının evinde yaşıyor!

Hazar Ergüçlü eski aşkının evinde yaşıyor!

15.03.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Oyuncu Hazar Ergüçlü (31) ile Onur Ünlü (50), aralarındaki 19 yaş fark nedeniyle sıkça magazin gündemine geliyordu. Bu yöndeki yorumlara kulaklarını tıkayan Ergüçlü, ünlü yönetmen ile beş yıl boyunca aşk yaşadı. Sürpriz şekilde ilişkisine nokta koyan güzel oyuncu, önceki gün Cihangir'de görüntülendi.

Hazar Ergüçlü eski aşkının evinde yaşıyor

Geçtiğimiz aralık ayında Cihangir'de objektiflere yansıyan Onur Ünlü, "Hazal Hanım'la evlilik tarihini belirlediniz mi, ne zaman evleneceksiniz?" sorusu karşısında espri yaparak, "Bu çok özel bir soru. Hep beraber bir tarih seçelim, o zaman evlenelim!" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

AYRILIK NEDENİ!

Kısa süre sonra ise Ergüçlü ve Ünlü’nün, 2018 yılından bu yana devam eden ilişkilerine nokta koyduğu ortaya çıkmıştı. Çiftin ayrılık nedeninin fikir ayrılıkları olduğu belirtilmişti.

Hazar Ergüçlü eski aşkının evinde yaşıyor

"BEŞ YILLIK YIPRANMA YAŞANDI"

Ayrılık haberlerini doğrulayan güzel oyuncu, "Evet, Onur Ünlü ile yollarımızı ayırdık. Tam rasyonel bir sebebi yok aslında ama 'Beş yıllık bir yıpranma yaşandı' diyebiliriz. Hala her şeyim, ailemden birisi gibi ama ayrılıklar da sevdaya dahil" demişti.

Hazar Ergüçlü eski aşkının evinde yaşıyor

"NE ÖĞRENMEK İSTİYORSANIZ SORUN"

Tüm bunların ardından Onur Ünlü de Cihangir'deki bir mekanda stand-up gösterisi öncesi objektiflere takılmıştı. Gösteri hakkında konuşmayan yönetmen, basın mensuplarına “Sallamayın konuyu” diyerek, sözü Hazar Ergüçlü’ye getirmişti.

Haberin Devamı

“Ne öğrenmek istiyorsanız sorun. Ne soracaksanız cevap vereceğim” diyen Onur Ünlü, “Hazar ile devamlı görüşüyoruz. Bugün de kendisiyle görüştük. Olmayınca olmuyor, bunun özel bir sebebi yok. Bir araya gelerek karar verdik” açıklamasını yapmıştı.

Hazar Ergüçlü eski aşkının evinde yaşıyor

ESKİ SEVGİLİSİ İLE YAŞADIĞI EVE GİRDİ

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Hazar Ergüçlü, önceki akşam Cihangir'deydi. 31 yaşındaki oyuncu, "Arkadaşlarımla buluştum; yemek yedik, sohbet ettik. Şimdi eve gidiyorum" dedi.

Hazar Ergüçlü eski aşkının evinde yaşıyor

Ergüçlü'nün, geçtiğimiz aralık ayında sürpriz şekilde yollarını ayırdığı, kendisinden 19 yaş büyük yönetmen Onur Ünlü ile Cihangir'de yaşadığı aynı eve girdiği görüldü.

Yazarlar