Cadde Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü ayrıldı!

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü ayrıldı!

13.12.2022 - 10:15 | Son Güncellenme:

Birliktelikleriyle sık sık konuşulan oyuncu Hazar Ergüçlü (30) ile senarist ve yönetmen Onur Ünlü'nün (49), ilişkilerine nokta koyma kararı aldığı konuşuluyor. Aralarındaki 19 yaş farkla dikkat çeken ünlü çiftten gelen ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düşerken, biten ilişkinin arkasında fikir ayrılıklarının olduğu öne sürüldü.

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü ayrıldı

'Kuzey Güney' dizisinde canlandırdığı 'Simay' karakteriyle şöhreti yakalayan Hazar Ergüçlü, geçtiğimiz yıl kendisinden 19 yaş büyük yönetmen Onur Ünlü ile samimi itiraflarda bulunmuştu. Marie Claire dergisine röportaj veren Ergüçlü, şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Onur beni hep anda tutuyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki, aklında başka bir şey varken konuşmak söz konusu değildir. Bir cümlede anlatırsam, onunla kendim olmayı ve bununla gurur duymayı öğreniyorum.

"GİDEBİLECEĞİM KADAR İLERİ GİDİYORUM"

Geçtiğimiz ay ise bir dijital platformun verdiği davete katılan oyuncu Hazar Ergüçlü, transparan elbisesi ile tüm bakışları üzerinde toplamıştı. İddialı tarzıyla sık sık gündem olan 30 yaşındaki güzel oyuncu, "Onur Bey kıyafetleriniz için ne diyor?" sorusuna şöyle yanıt vermişti:

Onur beni yüreklendiriyor. Bazen ben 'acaba çok mu açık' diye düşünürken, o bana daha da açığını giymem gerektiğini söylüyor. Sürekli transparan kıyafetler giymemi istiyor.

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü ayrıldı

"HEP BERABER TARİH SEÇELİM"

Cihangir'de objektiflere yansıyan Onur Ünlü ise "Hazal Hanım'la evlilik tarihini belirlediniz mi, ne zaman evleneceksiniz?" sorusu karşısında espri yaparak, "Bu çok özel bir soru. Hep beraber bir tarih seçelim, o zaman evlenelim!" ifadelerini kullanmıştı.

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü ayrıldı

FİKİR AYRILIĞI NEDENİYLE İLİŞKİYİ BİTİRDİLER

2018 yılından bu yana birlikte olan Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü’nün ayrıldığı iddia edildi. Çiftin ayrılık nedeninin fikir ayrılıkları olduğu konuşuluyor.

Haberin Devamı

FETHİYE'DE AŞKA GELDİLER 

Öte yandan Hazar Ergüçlü-Onur Ünlü çifti, geçtiğimiz yaz Ege koylarında tatil yapmıştı. Rotayı Fethiye’ye çeviren aşıklar, özel iskelesi ve jakuzisi bulunan lüks odalarında görüntülenmişti.

Ergüçlü gün boyu deniz ve güneşin keyfini sürerken, Ünlü tişörtünü çıkarmamıştı. Ünlü oyuncunun iskeleden dubalara kadar gittiğini fark eden Ünlü'nün, "Çok uzaklaşıyorsun, nereye gidiyorsun?” diye Ergüçlü'ye seslendiği duyulmuştu.

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü ayrıldı