Cadde Hemşirelerden tam not aldı

Hemşirelerden tam not aldı

05.12.2017 - 09:04 | Son Güncellenme:

'Kaç Baba Kaç' tiyatro oyununun başhemşiresi Ebru Karanfilci, oynadığı karakterle hemşirelerin gönlünü fethetti.

Hemşirelerden tam not aldı

Son dönemlerde tiyatro sahnesinin en iddialı yapımı 'Kaç Baba Kaç' oyunu ile dikkatleri üzerine çeken Ebru Karanfilci, başarısını kutluyor.

Haberin Devamı

Kapalı gişe sahnelenen oyunda Başhemşireyi canlandıran oyuncuyu izleyenler, "Yıllara meydan okuyan güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş" yorumunda bulundu.

OYUNUN KONUSU

Doktor David Morgan oldukça gergindir, kariyerinin en önemli sunumlarından birini yapmaya hazırlanmaktadır. Kariyerinin dönüm noktasını belirleyecek olan sempozyumun başlamasına oldukça kısa bir zaman kalmıştır. Morgan konuşmasının provasını yaptığı esnada geçmişten hiç beklenmedik bir misafir çıkagelir. Yıllar evvel yasak aşk yaşadığı Jane Tate onu görmek istemektedir. Üstelik Doktor’a vereceği bir de havadis vardır. Morgan’ın 18 yıl önce evlilik dışı yaşadığı ilişkiden bir çocuğu dünyaya gelmiştir. Genç adam, babası ile tanışmak ve ona kendini tanıtmak için hastaneye gelmiştir. Ancak babasını henüz tanımayan genç, hastaneye gelirken sarhoş ve ehliyetsiz araba kullandığı için polis tarafından aranmaktadır. Leslie, peşinde polisle hastane koridorlarında babasını aramaktadır. Üstelik Doktor Morgan’ın karısı da hastanededir. Konuşma yapmasına ise artık dakikalar kalmıştır. Morgan’ın bu çok önemli günde, bir yolunu bulup geçmişin üstüne çöken gölgesinden kurtulması gerekmektedir. Doktor, meslektaşı Ted’den yardım ister. Ancak zaten karışık olan işler iyice arapsaçına döner. Yalanlar olayı daha da içinden çıkılmaz hale getirir.

Haberin Devamı

‘Kaç Baba Kaç’ evlilik, yasak aşk ve kariyer üzerine kargaşa ile örülü soluksuz bir komedi.