Cadde Hepsi birbirinden ünlü! 'Bizim sınıfı sayabilirim artık'

Hepsi birbirinden ünlü! 'Bizim sınıfı sayabilirim artık'

01.09.2023 - 15:29 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve yönetmen Metin Belgin, takipçilerini 49 yıl öncesine götürdü. Okul yıllarına ait kareleri sosyal medyada paylaşan Belgin'in; Civan Canova, Ahmet Uğurlu, İlyas Salman ve Levent Özdilek gibi Türk sinema ve tiyatrosuna damga vuran birbirinden ünlü sınıf arkadaşları dikkat çekti.

Hepsi birbirinden ünlü Bizim sınıfı sayabilirim artık

1977 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan oyuncu ve yönetmen Metin Belgin, 1974-1975 eğitim yılından kareler ile geçmişi yad etti.

Haberin Devamı

Birbirinden ünlü isimlerle sınıf arkadaşı olduğu ortaya çıkan 66 yaşındaki sanatçı, sosyal medya hesabından okul yıllarına ait fotoğraflara yer verdi.

Hepsi birbirinden ünlü Bizim sınıfı sayabilirim artık

"SINIFIN EN ÜNLÜSÜ KİM?"

1974-75 Devlet Konservatuvarı, Cebeci... Sınavlar bittiğine göre bizim sınıfı sayabilirim artık, önce kızlardan başlayayım; Tülay Bursa, Gönen Aykaç, Nurcan Sürer, Civan Canova, Ahmet Uğurlu, İlyas Salman, Doğan Yağcı, Cem Kurtoğlu, Levent Özdilek, Oğuz Tunç, Halit Güngör, Turgay Tanülkü, Zühtü Erkan, Yavuz Köken ve ben.

Hepsi birbirinden ünlü Bizim sınıfı sayabilirim artık

Geçtiğimiz yıl vefat eden oyuncu Civan Canova ile sınıf arkadaşı olan Belgin, Instagram gönserisine, "Sınıfın en ünlüsü kim mi? Yılmaz Güney’in ‘Arkadaş’ filminin lastik patlatan âsi delikanlısı Civan bilâder. (Onu kısa bir süre önce ne yazık ki yitirdik.) Kitabı göremediğin için sana ithaf ettim, nur içinde uyu canım kardeşim! Acıklı Güldürü’den" mesajını yazdı.

Hepsi birbirinden ünlü Bizim sınıfı sayabilirim artık