Cadde Her şey Ali Tükintüre için

Her şey Ali Tükintüre için

01.12.2016 - 09:10 | Son Güncellenme:

Akciğer kanserine yakalanan birçok fenomen şarkının söz yazarı Ali Tekintüre’ye, yapımcılar ve şarkıcılardan destek geldi.

Her şey Ali Tükintüre için

Poll Production müzik şirketinin sahibi Polat Yağcı ve DMC’nin Genel Müdürü Samsun Demir, söz yazarı Ali Tekintüre için tribute (saygı) albümü yapmaya karar verdi. Önceki akşam Arnavutköy Eftalya balıkçısında projenin detayları için bir araya gelen Polat Yağcı, Samsun Demir ve Mehmet Akbay, basın mensubları ile projenin detaylarını paylaştı.

Haberin Devamı

Ünlü isimlerin Tekintüre’nin şarkılarını okuyacağı albümün tüm detaylarının 10 gün içinde belli olacağını belirten Polat Yağcı, "Biz ne kadar farklı şirketler de olsak, böyle önemli insanların kıymetini hayatta iken bilmek lazım. Bu albüm için var gücümüzle çalışıyoruz ve bir çok sanatçı dostlarımızda inanılmaz destekler alıyoruz" dedi.

Albümün gelirini tamamının Ali Tekintüreye verileceğini belirten Samsun Demir, "Ebru Gündeş'den İbrahim Tatlıses'e, Orhan Gencabay' dan Nilifer'e birçok sanatçı çorbada tuzu olsun istiyor. Bu bizi çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

İlerleyen günlerde tekrar bir araya geliceklerini vurgulayan Mehmet Akbay ise "Biz şarkıları seçtik, son bir kez daha toplantı yaptıktan sonra albüm şekillenmeye başlayacak" şeklinde konuştu.