Cadde 'Her şeyi unutun ama ailenizi unutmayın'

'Her şeyi unutun ama ailenizi unutmayın'

14.07.2018 - 08:59 | Son Güncellenme:

Arabesk-fantezi müziğinin sevilen ismi Hakan Altun, önceki gece Bodrum Türkbükü'ndeki Sahne İstanbul Bodrum’da sahne aldı.

Her şeyi unutun ama ailenizi unutmayın

'Telefonun Başında Çaresiz Bekliyorum' şarkısı ile hayranlarını selamlayan Hakan Altun, daha sonra müzisyen arkadaşlarını ve vokalistine tanıtarak konserine devam etti.

Haberin Devamı

Sahne İstanbul’u tıklım tıklım dolduran şarkıcı, kendisini izlemeye gelen sanatçı dostları Özlem Yıldız, Fatih Ürek ve Demet Akalın ve eşi Okan Kurt’un yanına giderek, “Bu mekan ya benim yüzümden ya da Fatih Ürek yüzünden ceza yemiştir. Biz hep saatimizi geçiyoruz. Demet geçmez mesela" sözleriyle herkesi güldürdü.

Altun'un şarkılarına hayranları dışında Sahne İstanbul ekibi, Okan Kurt’un şefliğinde koro olarak eşlik etti. Hakan Altun, “Arkada gördüğünüz koro dünyada Kızıl Ordu Korosu’ndan sonraki en değerli koro, koro şefi de yakın arkadaşım Okan Kurt" diyerek arkadaşını onurlandırdı.

Konserin son bölümünde askerlik anılarını hayranlarıyla paylaşan başarılı şarkıcı, "Bizim dönemimizde cep telefonu yoktu. Bedelli askerlik için param yoktu. Yoksa yaşım filan her şeyim tutuyordu. Zühürt dönemimize denk geldi. Neyse Alla'tan üniversiteyi bitirmişim de biraz faydasını gördük. He bir de 17'nci ilk defa telefon sırası bana geldi. Hemen o sıralar sevdalı olduğunu düşündüğüm hanımefendiyi Ankara’nın 0312 alan koduyla İstanbul’daki cep telefonundan aradım. 'Merhaba canım nasılsın' dedim. 'Şu an müsait değilim, beni sonra arar mısın?' dedi. Kavgada söylenmez bu laf, tabii kapattık telefonu. 'Kardeş' deyin, 'arkadaş' deyin, 'dost2 deyin, ne derseniz deyin. Ufak bir Hakan Altun tavsiyesidir; bu dünyada kanka, dost, arkadaş dediğimiz insanlar gün olur arkalarına bakmadan giderler. Baki olan ailedir. Her şeyi unutun ama ailenizi unutmayın arkadaşlar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yaklaşık 2 saat 15 dakika kalacağı konseri dostlarının ısrarı üzerine 2,5 saate çıkaran Hakan Altun, performansını alkışlarla sonlandırdı.