Cadde Hera ile boy farkı çok konuşulmuştu! Ozan Doğulu'dan ilk açıklama

Hera ile boy farkı çok konuşulmuştu! Ozan Doğulu'dan ilk açıklama

17.01.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Yılbaşı etkinliğine katılan aranjör Ozan Doğulu (51) ile dört yıldır birlikte olduğu şarkıcı Hera Aslan’ın (32), yan yana gelerek fotoğraf çekildiği anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Doğulu'dan uzun olan Hera, yüksek topuk tercih edince, sevgilisiyle arasındaki fark da açılmıştı. Doğum günü partilerini birleştiren çiftten Ozan Doğulu, "Aşık olmanın boy ile alakası var mı?" dedi.

Hera ile boy farkı çok konuşulmuştu Ozan Doğuludan ilk açıklama

Hera ve Ozan Doğulu, Yeniköy’de bir mekanda 80’ler konseptli parti organize etti. İkilinin doğum günü partilerini birleştirerek kutladıkları etkinliğe, ünlüler akın etti. Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, Cem Belevi, Fatih Ürek, Burak Kut, Ayşe Özyılmazel, Önder Öztarhan, Ümit Davala-Başak Davala çiftinin katıldığı partide renkli görüntüler ortaya çıktı. Eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Haberin Devamı

"O DÖNEMLERDE DE BÖYLEYDİM"

Parti öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çiftten Ozan Doğulu, “Ben bu sene doğum günümü kutlamayacağım normalde. Hera ile aramızda üç hafta gibi bir ara vardı. Hatta benim küçük kızımın da doğum günü iki gün önceydi. Hera’nın doğum gününü kutlayamamıştık yoğunluktan dolayı, hepsini bir arada kutlamak istedik. Hera böyle güzel bir sürpriz yaptı, 80’ler konseptli. Ailemizle beraber kutlayacağız. Ben o dönemlerde de zaten böyleydim; böyle giyiniyordum, göz makyajım hariç. Yaşımı söylemek istemiyorum ama bu yaşa kadar geldiğim için şükrediyorum. Sözü de Atina’ya (Hera) bırakıyorum” dedi.

Hera ise “Güzel bir parti bizi bekliyor. Konseptimiz 80’ler. Herkes ona göre giyindi” dedi.

Hera ile boy farkı çok konuşulmuştu Ozan Doğuludan ilk açıklama

Haberin Devamı

"GERİZEKALILAR DÜYE DÜŞÜNÜYORUM"

İkili, geçtiğimiz günlerde katıldıkları bir davette boy farkı nedeniyle dikkatleri üzerine çekmişti. Basın mensuplarının “Boy farkı hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna Doğulu, “Geri zekalılar diye düşünüyorum. Aşık olmanın boy ile alakası var mı? Boyum minyon tipli biri gibi. Ben uzun boylu birini buldum” cevabını vererek güldü.

Hera ile boy farkı çok konuşulmuştu Ozan Doğuludan ilk açıklama


'YENİ BİHTER' SORUSU!

Kenan Doğulu ile eşi Beren Saat, çıkışta basın mensuplarının sorularına karşı araçlarını mekana sıfır yanaştırdı. "Aşk-ı Memnu yeniden çekilecek ve Bihter karakterini de Farah Zeynep Abdullah oynayacak. Bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna Saat, cevap vermeden aracına bindi.

Hera ile boy farkı çok konuşulmuştu Ozan Doğuludan ilk açıklama