Cadde Deren Talu'dan 'Melih Bey Takımı' cevabı!

Deren Talu'dan 'Melih Bey Takımı' cevabı!

04.03.2024 - 08:59 | Son Güncellenme:

Defne Samyeli ile Eren Talu'nun büyük kızı Deren Talu, annesinin ‘Bir Sen Bir Ben’ adlı programına katıldı. Ünlü isim, sosyal medyada kendisine ve ailesine gelen 'Melih Bey Takımı' yorumlarıyla ilgili konuştu.

Deren Taludan Melih Bey Takımı cevabı

Defne Samyeli’nin 2011 yılında ayrıldığı Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Deren Talu, uzun süredir işletmeci Baran Tınaz ile aşk yaşıyordu. Ünlü çiftin ilişkisi geçtiğimiz sene sona ermişti.

Haberin Devamı

İddiaya göre; Deren Talu’nun, sevgilisi karşı çıkmasına rağmen bir fotoğraf çekimine katılması ayrılığa neden olmuştu. Söz konusu kareler, Talu’nun sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıkmıştı.

Deren Taludan Melih Bey Takımı cevabı

MAYOYLA KARLAR ÜSTÜNDE

Karlar üzerinde mayoyla objektif karşısına geçen Deren Talu, uğruna sevgilisiyle tartışıp, ilişkisini noktaladığı o çekimden kareleri 400 binden fazla takipçinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlamıştı.

Deren Taludan Melih Bey Takımı cevabı

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Talu, son olarak annesi Defne Samyeli'nin YouTube programına konuk oldu.

Deren Taludan Melih Bey Takımı cevabı

"HİÇBİRİMİZ ÖYLE DEĞİLİZ"

27 yaşındaki Deren, sosyal medyada kendisine ve ailesine gelen 'Melih Bey Takımı' yorumlarından rahatsızlık duyduğunu anlatarak, şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

Bu erkeğe sırtını dayama fikri çok canımı sıkıyor. Hiçbirimiz öyle biri değiliz. Özellikle sana (annesi Samyeli'ye) söylenmesi çok canımı sıkıyor. Sen çok güçlü, kendi ayakları üzerinde duran ve her şeyi kendi maddi imkanlarıyla sağlayan birisin. Büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum.

Deren Taludan Melih Bey Takımı cevabı

'Melih Bey Takımı', bir dönem Kanal D'de yayınlanarak reyting rekorları kıran 'Aşk-ı Memnu' dizisinde Firdevs Hanım ve kızları Bihter Yöreoğlu ile Peyker Yöreoğlu'na takılan bir isimdi.