Cadde ‘Hikâye çok enteresan’

‘Hikâye çok enteresan’

25.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisinde Avukat Alev’e hayat veren Serra Arıtürk, “Hikâyemiz kadar karakterler de çok enteresan” dedi.

‘Hikâye çok enteresan’

Kanal D’de çarşamba günleri ekrana gelen ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’ dizisiyle yeniden seyirci karşısına çıkan Serra Arıtürk, hayat verdiği Avukat Alev’i ilk kez anlattı. Kanal D Haber’e konuşan oyuncu, “Proje konusu, karakterleri ve yazım diliyle beni çok cezbetti. Senaryoyu okurken karakterlerin arasındaki diyalogların natürelliği, gerçek hayattaki akışı ve benzerliği benim çok hoşuma gitti. Ayrıca hikâyemiz kadar karakterler de çok enteresan. O yüzden bu dizinin içinde olmak istedim” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

‘Hikâye çok enteresan’

Çarşamba günleri saat 20.00’de ekrana gelen dizinin yeni fragmanı Umut’un (Ekin Koç) yapacaklarına dair merakı iyice arttırdı.

Canlandırdığı Alev’i heyecanlı, hevesli ve enerjisi çok yüksek bir karakter olarak tanımlayan Arıtürk, “Alev adı gibi bir avukat. Genç, heyecanlı, enerjisi yüksek. Yaşına ve tecrübesizliğine rağmen toplumdan farklı düşünmeye çalışan, bunun dezavantajlarını ve avantajlarını da gören bir karakter” dedi. Ekin Koç’un canlandırdığı Umut karakteriyle olan ilişkisine de değinen oyuncu, “Umut’un hayatına bir otobüs freniyle girdim. Alev bence Umut’un yolculuğundaki kilit karakterlerden biri” diye konuştu.