Cadde Hilal Altınbilek'ten Mehmet Can Uzun açıklaması! 'Kıstaslarım var ki beraberiz'

Hilal Altınbilek'ten Mehmet Can Uzun açıklaması! 'Kıstaslarım var ki beraberiz'

06.08.2023 - 09:04 | Son Güncellenme:

Ağustos 2022'de yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalayan Hilal Altınbilek, sürpriz ayrılıktan sonra Mehmet Can Uzun ile yeni bir aşka yelken açmıştı. 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı, aşk hayatı hakkında konuştu.

Hilal Altınbilekten Mehmet Can Uzun açıklaması Kıstaslarım var ki beraberiz

'Karagül' dizisiyle şöhreti yakalayan Hilal Altınbilek, önceki gün Akmerkez’de görüntülendi. Yazı tatil yaparak geçirdiğini belirten 32 yaşındaki oyuncu, “Çok fazla tatil yaptım. En son Sicilya’ya gittim. Güzel de bir ödül aldık. Tatilden sıkıldım” dedi.

Haberin Devamı

"DAHA YOLUN BAŞINDAYIM"

Sicilya’da en çok izlenen dizi olan 'Bir Zamanlar Çukurova' ile ve 17'nci Nations Awards-Thinkingreen Taormina'da ödül alan Altınbilek, "Heyecanlı bir gece oldu. Buradaki başarının orada yansıması mutluluk verici. Türk oyuncuların ödül alması gururlandırıyor. Başlıyoruz yavaş yavaş. Benim için daha yolun başı" şeklinde konuştu.

Hilal Altınbilekten Mehmet Can Uzun açıklaması Kıstaslarım var ki beraberiz

"İYİ ŞEYLER PLANLIYORUM"

Ünlü isim, “Oyunculukta hedef noktanız var mı?” sorusuna, “İyi şeyler planlıyorum. Kim planlamaz ki?” yanıtını verdi.

Hilal Altınbilekten Mehmet Can Uzun açıklaması Kıstaslarım var ki beraberiz

"SONU NEREYE VARIR KİM BİLECEK?"

Mehmet Can Uzun ile aşk yaşayan Hilal Altınbilek, özel hayatı hakkında, “İlişki güzel gidiyor. Sonu nereye varır kim bilecek? Şu an her şey çok güzel gidiyor” dedi. Oyuncu, "Kıstaslarınız var mı?” sorusu üzerine ise “Var ki beraberiz” ifadelerini kullandı.