Cadde Hilaria-Alec Baldwin çiftinden müjdeli haber! Sekizinci kez baba oluyor

Hilaria-Alec Baldwin çiftinden müjdeli haber! Sekizinci kez baba oluyor

30.03.2022 - 17:56 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz aylarda 'Rust' filminin çekimleri sırasında yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olan, 63 yaşındaki ABD'li Alec Baldwin, zor günleri atlatmaya çalışıyor. Olayın ardından sete dönen ünlü isimden müjdeli haber geldi. Toplamda yedi çocuğu olan Baldwin'in eşi Hilaria, sosyal medya hesabından bir bebekleri daha olacağını müjdeledi. İşte detaylar...

Hilaria-Alec Baldwin çiftinden müjdeli haber Sekizinci kez baba oluyor

Son dönemde zor günler geçiren Alec Baldwin, geçtiğimiz ekim ayında yapımcısı ve oyuncusu olduğu Rust filminin setinde silahla yanlışlıkla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i öldürmüştü.

Haberin Devamı

"TETİĞİ BEN ÇEKMEDİM"
Baldwin, soruşturmanın ardından şubat ayında açılan davanın sanıklarından biri oldu. New Mexico’daki sette meydana gelen olay sonrası Baldwin, aralşık ayında ilk defa verdiği röportajda, ABC televizyonunda, Hutchins'i öldüren kurşunu kendisinin sıktığını kabul etmediğini belirtmiş, "Tetiği ben çekmedim. Asla kimseye silah doğrultup tetiği çekmem" demişti.

Hilaria-Alec Baldwin çiftinden müjdeli haber Sekizinci kez baba oluyor

Şubat ayında konuşan New Mexico bölge savcısı da "Tetiği Alec Baldwin çekmemiş olabilir" açıklaması yapmıştı. Savcı Mary Carmack-Altwies, Baldwin'in geçen aralık ayında ABC'ye verdiği röportajı izlediğini ve ünlü aktörün bu esnada tetiği çekmediğini iddia ettiği kısmın dikkatini çektiğini söylemiş, "Silahın horozunu tetiği çekmeden ve silahı emniyete almadan geriye doğru çekmek mümkün. Böylece horozu yarıya kadar çekip emniyet kapalı değilken bırakırsanız ateşleme iğnesi kurşunun harekete geçmesini sağlayan primer kısmına çarpmış olabilir" demişti.

Haberin Devamı

HUTCHINS'İN EŞİ DAVA AÇTI
Tüm bu gelişmelere rağmen Rust filminin senaryo danışmanı kasım ayında Baldwin'e tetiği kasti olarak çektiği iddiasıyla dava açmıştı. Baldwin'e son darbe Halyna Hutchins’in eşinden gelmişti.

Ölen görüntü yönetmeninin eşi, ünlü oyuncuya dava açarak, aktörün ve set güvenliğinden sorumlu olan kişilerin görevlerini yapmadığı ve kazanın bu nedenle yaşandığını iddia etmişti.

BALDWIN AİLESİ BÜYÜYOR
Tüm bu yaşananların ardından setlere dönen Alec Baldwin ve eşi Hilaria Baldwin'den müjdeli haber geldi. 2012 yılında nikah masasına oturduğu Hilari Baldwin ile mutlu evliliği devam eden usta oyuncunun sekizinci kez baba olacağı ortaya çıktı.

Hilaria-Alec Baldwin çiftinden müjdeli haber Sekizinci kez baba oluyor

Carmen (8), Rafael (6), Leonardo ( 5), Romeo (3), Eduardo (18 aylık) ve taşıyıcı anneden dünyaya gelen Maria Lucia (13 aylık) adlarında altı çocuğu bulunan çift, sonbaharda yedinci çocuklarının dünyaya geleceğini açıkladı. İkili, “Bu sürprizden dolayı çok mutluyuz” dedi.

Bir video paylaşan ve çocuklarının hamilelikle ilgili konuşmalarına yer veren Hilaria Baldwin, “Gördüğünüz gibi çok heyecanlılar” dedi.

"ZOR ZAMANLARIN HEDİYESİ"
“Yeni bebeğimiz hayatımızın parıltılı bir noktası. Zor zamanların bir nimeti ve hediyesi” diyen Hilaria Baldwin, “Sosyal medyadan uzak kaldığım süre boyunca sizi özledim. Geri döndüm ve ‘hayat’ dediğimiz bu çetrefilli yolculuğa sizinle devam etmeyi dört gözle bekliyorum” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

İLK EŞİNDEN BİR KIZI VAR
Alec Baldwin’in ayrıca 1993-2002 yılları arasında evli kaldığı Kim Basinger ile birlikteliğinden 26 yaşında Ireland Baldwin adında kızı da var. Yeni bebek, Alec Baldwin’in sekizinci çocuğu olacak.