Cadde HOKKABAZ FİLMİ OYUNCULARI - İSİMLERİ | Hokkabaz konusu nedir, ne zaman çekildi, hangi tarihet vizyona girdi?

HOKKABAZ FİLMİ OYUNCULARI - İSİMLERİ | Hokkabaz konusu nedir, ne zaman çekildi, hangi tarihet vizyona girdi?

15.06.2022 - 18:57 | Son Güncellenme:

Hokkabaz filmi başrolünde Cem Yılmaz, Mazhar Alanson yer alıyor. Film 2006 yılında vizyona girdi. Hokkabaz filminde bir hokkabaz olan İskender ve yardımcısı Maradona'nın hikayesi anlatılıyor. Hokkabaz filmi oyuncu kadrosu ve konusu ise dikkat çekiyor.

HOKKABAZ FİLMİ OYUNCULARI - İSİMLERİ | Hokkabaz konusu nedir, ne zaman çekildi, hangi tarihet vizyona girdi

Hokkabaz filmi, TV ekranlarında filmseverlerin karşısına çıkıyor. Filmin yönetmenliğini Cem Yılmaz ve Ali Taner Baltacı yürütrken senasyosunu da Cem Yılmaz kaleme aldı. Filmin yapımcısı ise Necati Akpınar'dır. İşte, Hokkabaz filmi detayları...

Haberin Devamı

HOKKABAZ OYUNCULARI KİMLER?

Cem Yılmaz
Mazhar Alanson
Tuna Orhan
Özlem Tekin

HOKKABAZ KONUSU NEDİR?

İskender (Cem Yılmaz) hokkabazdır. Yani aslında sihirbazdır. Ama onun ve çocukluk arkadaşı Maradona'nın (Tuna Orhan) dışında herkes onun hokkabaz olduğunu düşünmektedir. İstanbul'dan hızla kaçmak zorunda kalan ikili, turne programına Sait'i (Mazhar Alanson) de dahil ederek büyük risk alırlar. Baba Sait, İskender'i takdir etmeyi uzun yıllar evvel bırakmıştır. Turne üçlüyü kaynaştırırken, aynı zamanda görkemli bir dağılmaya sebep olur. İskender, Maradona ve Sait, yol arkadaşları Fatma (Özlem Tekin) ile bir dağılıp bir toparlanırlar.

HOKKABAZ HANGİ YIL VİZYONA GİRDİ?

Hokkabaz filmi 2006 yılında vizyona girdi.