Cadde Hollywood’un başak’ları...

Hollywood’un başak’ları...

21.08.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Güneş’in Başak burcuna sayılı günler kala, Hollywood’un bu burca mensup isimlerini sizler için derledik. İşte yönetici gezegeni Merkür olan toprak elementine sahip dünyaca ünlü Başak’lar...

Hollywood’un başak’ları...

Blake Lively

Haberin Devamı

25 Ağustos 1987, Los Angeles doğumlu Blake Lively, dünyaca ünlü ‘Gossip Girl’ dizisiyle şöhreti yakaladı. Sosyal medyada eşi Ryan Reynolds ile sürekli atışan üç çocuk annesi oyuncu, güçlü bir espri yeteneğine sahip.

Beyonce

Şu sıralar yeni albümü üzerinde çalışan Beyonce, 4 Eylül 1981, Houston doğumlu... 90’lı yılların sonunda kurulan Destiny’s Child grubuyla tanınan şarkıcının 2021 yılında tahmin edilen serveti, 420-500 milyon dolar arasında...

Zendaya

Hollywood’un en genç isimlerinden Zendaya, 1 Eylül 1996, Oakland doğumlu bir şarkıcı, model, dansçı ve oyuncu... Zendaya, geçtiğimiz yıl Emmy Ödülü kazanarak 24 yaşında bu ödülü kazanan en genç oyuncu olarak tarihe geçti.

Keanu Reeves

Ülkemizde sevilen isimlerden Keanu Reeves, 2 Eylül 1964, Lübnan doğumlu... ‘Dağlardan esen rüzgar’ anlamına gelen isme sahip aktörün Beyrut’ta tanışan annesi İngiliz, babası Çin asıllı bir Hawaii’li. Kanada’da büyüdüğü için kendini Kanadalı sayan oyuncu, üç ülkenin vatandaşlığına da sahip.

Haberin Devamı

Cameron Diaz

Cameron Diaz, 30 Ağustos 1972, San Diego doğumlu... Sinemanın sarışın güzeli, son dönemde eşi ve çocuğuyla gözlerden uzak bir yaşam tercih ediyor.

Idris Elba

6 Eylül 1972, Lodnra doğumlu Idris Elba, John Luther rolüyle ‘Altın Küre’ aldı. Aynı zamanda DJ’lik de yapan oyuncunun takma adıysa, DJ Big Driis...

Salma Hayek

2 Eylül 1966 tarihinde Coatzacoalcos, Meksika’da doğan oyuncunun babası Lübnanlı, annesi ise Meksikalı... Salma Hayek İspanyolca, İngilizce, Arapça ve Portekizce biliyor.

Richard Gere

ABD’nin önde gelen oyuncularından Richard Gere, 31 Ağustos 1940 Philedelphia doğumlu... Yaklaşık 40 filmde rol alan aktör, geçtiğimiz yıl ikinci kez baba oldu.