Cadde Hollywood'un partileyenleri

Hollywood'un partileyenleri

03.04.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

3 Nisan Dünya Parti Günü kutlu olsun! 1996’da kutlanmaya başlanan ve daha iyi bir dünyayla, istenilen geleceğin yaratılması amaçlanan bu özel günde, en çılgın partileyen Hollywood ünlülerini sizler için derledik

Hollywoodun partileyenleri

Üç kıtada doğum günü!

Haberin Devamı

Parti denince akla gelen ilk isim olan Paris Hilton, 21’inci doğum gününü üç ayrı kıta ve beş ayrı şehirde kutladı. 2002 yılında, New York, Los Angeles, Las Vegas, Tokyo ve Londra’da pasta kesen sosyetik güzel, misafirleri için de kişi başı 75 biner dolar masraf yaptı.

Adada kutlama!

Justin Bieber, 21 yaşına girdiğinde takvimler 2015 yılını gösteriyordu. Kanadalı popçu, bu özel gün için Karayipler’de özel bir ada kiraladı. Eşi Hailey Bieber’ın da davetli listesinde olduğu parti, gözlerden uzakta ama fazlasıyla eğlenceli geçmişti.

Kraliyet temalı

Elton John, 1997 yılında 50 yaşına girdiğinde 500 star arkadaşını çağırdığı, 14’üncü Louis temalı bir kostüm partisi düzenledi. Kendi kostümü için özel bir araç kiralayan müzisyen, 60 yaşına bastığı 2007’deyse kutlamalar için 1.5 milyon dolar harcamıştı.

Haberin Devamı

 Narsist istek

Mariah Carey, 2016 yılında Avrupa’da ‘Sweet Sweet Fantasy’ adını verdiği turnesine çıkmıştı. Şarkıcı, İtalya’da Como Gölü yakınlarındaki 18’inci yüzyılda kalan villada doğum günü kutladı. Tema ise yine kendisiydi. Sanatçı, 40 misafirinden Mariah Carey olmasını istedi.

Rose oldu

İngiliz şarkıcı Adele, 30 yaşını hayranı olduğu ‘Titanik’ filminin temasıyla kutladı. Rose DeWitt Bukater karakterinin kostümünü giyen müzisyen, can yeleğini takmayı da ihmal etmedi.

İlginç tema!

Miley Cyrus, şüphesiz Hollywood’un en çılgın yıldızı! Patrick Schwarzenegger ile birliktelik yaşadığı 2014 yılında 22 yaşına giren Cyrus, kendine yakışanı yaptı ve erotik temalı bir kutlamaya imza attı. Doğum günü pastası da yıldızın kendi replikası görünümündeydi.

3 milyonluk eğlence

 Puff Daddy lakaplı Diddy, 2009 yılında kutladığı 40’ıncı doğum günü için 3 milyon dolar harcadı. New York’taki Plaza Hotel’in büyük balo salonundaki organizasyon siyah-beyaz temalıydı. Yalnızca orkideler için 28 bin doların harcandığı partiye katılanlar arasında, Jay-Z, Russell Simmons, Denzel Washington, Estelle, Rachel Hunter ve Jimmy Fallon gibi isimler vardı.  

Güzeller geçidi

Hollywood’un en çapkın isimlerinden Leonardo DiCaprio, 2014 yılında 40 yaşını kutladı. Oyuncu, Soho House’da yaptığı doğum günü partisine Tyrese, Adam Levine, Russell Simmons ve Robin Thicke gibi dostlarının yanı sıra kadın arkadaşlarını da çağırdı. Yüzde 80’i modellerden oluşan gecede, eğlence doruktaydı.