Cadde Hülya Avşar: Korkmuyorum çünkü yakalayamazsınız!

Hülya Avşar: Korkmuyorum çünkü yakalayamazsınız!

18.05.2023 - 08:13 | Son Güncellenme:

Alışveriş turunda yakın arkadaşıyla görüntülenen Hülya Avşar, gazetecilere yaz planlarından bahsetti. "Şimdiden herkese iyi yazlar" diyen sanatçı, "Yine Ayvalık'ta olacağım" dedi. Güzelliği ile yıllara meydan okuyan ünlü isim, görüntülenmeme konusunda da her zaman olduğu gibi iddialı konuştu.

Hülya Avşar: Korkmuyorum çünkü yakalayamazsınız

Hülya Avşar, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü Kıbrıs'ta sahne almıştı. Basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Avşar, “Açıkçası ben bu bayramı çok fazla içimde yaşayamadım ama tabii ki herkese sağlıklı, sıhhatli, bereketli ve mutlu bayramlar diliyorum. Hayatları boyunca güzel yaşamlar diliyorum. Ben bu bayramda işimi yapıyorum sadece. Gerçekten mutlu değilim. Mutsuzum yani. Hepimizin görevi deprem bölgesini desteklemek" demişti.

Haberin Devamı

"VEFAT EDENLERİN MEKANI CENNET OLSUN"

"Herkesin başına gelebilir" diyen Avşar sözlerine şöyle devam etmişti:

Allah inşallah böyle bir acı yaşatmaz bir daha. Vefat edenlerin mekanı cennet olsun, yarıda kalanlara da sabırlar diliyorum. Bir senede on senede bitecek bir şey değil benim gönlümde. Dolayısı ile elimizden gelen her şeyi yapabilsek. Elimizden gelenleri de yapmaya devam edeceğim.

Hülya Avşar: Korkmuyorum çünkü yakalayamazsınız

"DEPREMDEN DOLAYI KUTLAMAK İSTEMEDİM"

Avşar, önceki gün İstinyePark'ta objektiflere takıldı. Yakın bir arkadaşı ile birlikte alışveriş yaparken görülen Avşar, anneler günü ile ilgili sorulan sorulara; "Açıkçası ben depremden dolayı kutlamak istemedim. İçim biraz buruktu" dedi.

Hülya Avşar: Korkmuyorum çünkü yakalayamazsınız

"YAKALAYAMAZSINIZ BENİ"

Yaz tatili için planlarından da bahseden Hülya Avşar, "Ayvalık'ta  olacağım yine bu yaz, görüntülenmekten korkmuyorum. Çünkü yakalayamazsınız beni. Şimdiden herkese iyi yazlar diliyorum" diyerek her zaman olduğu gibi iddialı konuştu.

Hülya Avşar: Korkmuyorum çünkü yakalayamazsınız