Cadde Hülya Avşar: Sevgilim böyle bir şey yapsa hoşuma giderdi!

Hülya Avşar: Sevgilim böyle bir şey yapsa hoşuma giderdi!

31.03.2022 - 07:43 | Son Güncellenme:

Hülya Avşar, adının aşk dedikodularına karıştığı Cemal Güzelci ile Tarabya'da görüntülendi. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, "Hayatımda kimseye hesap vermedim. Bizi daha çok göreceksiniz" dedi. Hollywood yıldızı Will Smith'in, ilk Oscar'ını kazandığı olaylı ödül töreninde sunucu Chris Rock'a tokat atması hakkında çok konuşulacak bir açıklamaya imza atan Avşar kızı, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu ile 2005 yılında biten evliliğinden Zehra adında bir kızı olan Hülya Avşar, geçtiğimiz gece Tarabya’da bir mekandan çıkarken objekltiflere yansıdı. Restoranda ünlü oyuncunun adının aşk iddialarına karıştığı ve birlikte fotoğrafları olan Cemal Güzelci de vardı.

Haberin Devamı

AVŞAR'IN KEYFİ YERİNDE
Güzelci mekanı ilk terk eden isim olurken, sorulara cevap vermeden uzaklaştı. Bir hayli neşeli olan 58 yaşındaki sanatçı ise basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hülya Avşar: Sevgilim böyle bir şey yapsa hoşuma giderdi

"SEVGİLİM DEĞİL, ŞU ANLIK AHPABIM"
Muhabirlerin “Cemal Bey’i gördük, sorular da sorduk ama cevap vermedi. Siz neler söylemek istersiniz?” sorusuna Avşar, “Herkes her yerde oturabilir, daha da çok görebilirsiniz bizi ahbabız sonuçta. Sevgiliysek çıkar el ele gezeriz, hayatımda kimseye hesap vermedim. Olursa da zaten söylerim zaten, şu anlık arkadaşım ama kısmet. Bizi daha çok göreceksiniz" yanıtını verdi.

"NİYE YAPTI ACABA?"
Los Angeles’taki Dolby Theatre'da gerçekleşen 94. Oscar Ödülleri'ne Will Smith’in, komedyen Chris Rock’a tokat atması damga vurmuştu. Dünyaca ünlü ABD'li oyuncunun bu hareketi tartışmaları beraberinde getirmiş, Smith'i haklı bulanlar ve tepki gösterenler olmuştu.

Hülya Avşar: Sevgilim böyle bir şey yapsa hoşuma giderdi

Haberin Devamı

Hülya Avşar, bu konu hakkında düşünceleri sorulunca, “Nasıl çaktı bilmiyorum, niye yaptı acaba? Tabii ki şiddet kötü bir şey. Smith’in eşinin bizim gelenek ve göreneklerine uymayan konuşmalar yapmasını ama onların sıkıntı değil de bu lafların sıkıntı olmasını garipsedim" şeklinde konuştu.

"KARISININ HOŞUNA GİTMİŞTİR"
Ünlü şarkıcı, "Sunucu olan Chris Rock, büyük bir asalet gösterdi bence. Sunucunun yerine olsam ben de bir tane çakardım ona. Eğer ki bana birisi böyle yapıyorsa ben de bir erkek olarak Smith’e tokat çakardım. Benim erkek arkadaşım böyle bir şey yapsa hoşuma giderdi ama şiddetin her türlüsü kötü. Ama karısının hoşuna gitmiştir bence" ifadelerini kullandı.

DEMET AKALIN: ADAMSIN WILL SMITH
Sosyal medyayı sallayan tokat olayına dair yorumlar dikkat çekmişti. Will Smith kısa sürede TT (Twitter gündemi) listesinin ilk sırasına çıkarken, Demet Akalın da çok konuşulan görüntülere kayıtsız kalmamıştı. 53 yaşındaki aktörü destekleyen paylaşımlar yapan ünlü şarkıcı, "Adamsın Will Smith", "Adam 25 yıldır evli. O kadar kıymet vermiş eşine. Eline sağlık" ve "Sağlıkla dalga geçilmez" şeklinde mesajlar yazmıştı.

Hülya Avşar: Sevgilim böyle bir şey yapsa hoşuma giderdi

Haberin Devamı

ALİŞAN: YERİN DİBİNE GÖMERİM!
2018 yılında Buse Varol ile nikah masasına oturan iki çocuk babası Alişan ise "Buna benzer bir gecede birisi eşiniz hakkında böyle bir şey yapsa tepkiniz nasıl olurdu?" sorusuna, "Böyle espriler onlar için normal bir şey. Tokat biraz ağır olmuş ama birisi benim eşime bu şekilde davranırsa tabii ki izin vermem. Onu yerin dibine gömerim, asla izin vermem" cevabını vermişti.

"SINIRI AŞTIM! ÇOK UTANDIM"
Dünyaca ünlü aktör, tokat olayından bir gün sonra ise sosyal medya hesabından yaptıkları için pişman olduğunu belirten bir paylaşım yapmıştı: Şiddet her türü zehirli ve yıkıcı. Benim dün geceki hareketlerim kabul edilemez ve affedilemez. Espriler işin bir parçası fakat Jada’nın sağlık durumuyla ilgili bir espri bana çok fazla geldi ve duygusal davrandım. Kamuoyunun önünde senden özür dilemek istiyorum Chris. Sınırı aştım ve hatalıydım. Çok utandım ve hareketlerim olmak istediğim adamı göstermiyor. Dünyada şiddete yer olmamalı.

Hülya Avşar: Sevgilim böyle bir şey yapsa hoşuma giderdi

Yazarlar