Cadde Hülya Avşar'dan kürek sörfü pozu! 'Zormuş'

Hülya Avşar'dan kürek sörfü pozu! 'Zormuş'

26.08.2022 - 15:01 | Son Güncellenme:

Son dönemde yeni şarkısı 'Yapma Aşkım' ve çektiği çektiği kliple gündemden düşmeyen Hülya Avşar, yazın son günlerinde tatilin tadını çıkartıyor. Spor tutkusuyla bilinen Avşar kızı, bu kez kürek sörfü için kolları sıvadı. Bu anlarda objektiflere poz veren ünlü şarkıcı, adından söz ettirdi. Mavi mayosuyla sörf yaparken görülen Hülya Avşar'ın paylaşımına yorumlara kapatması dikkat çekti. İşte detaylar...

Hülya Avşardan kürek sörfü pozu Zormuş

Türk müziğin efsane isimlerinden Hülya Avşar, gerek açıklamaları gerek sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak 'Yapma Aşkım' adlı yeni şarkısının klibinde yönetmen koltuğuna oturan ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda Yeniköy'de objektiflere yansımıştı.

Haberin Devamı

Muhabirlerle sohbet eden Avşar, yeni nesil oyuncuların kaprisli olduğu iddialarına, “Hiçbir fikrim yok. Denk gelmedim. Öyle biriyle karşılaşırsam ne olması gerektiğini öğretirim. Saygısızlık ve kapris yapanlara hiç tahammülüm yok. Zaten öyle davrananlar, ilerleyen yıllarda sektörde karşılığını alıyorlar” cevabını vermişti.

Hülya Avşardan kürek sörfü pozu Zormuş

TATİL KEYFİ

Yoğun sahne çalışmaları da devam eden Avşar kızı, şimdilerde güzel havanın tadını çıkartıyor. Yazın son günlerini değerlendiren ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde seabob yaptığı anları takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

KÜREK SÖRFÜ YAPTI

Spor tutkusuyla bilinen Hülya Avşar, bu kez kürek sörfü için kolları sıvadı. Bu anlarda objektiflere poz veren ünlü şarkıcı, adından söz ettirdi. Mavi mayosuyla sörf yaptığı kareyi yayınlayan 58 yaşındaki Avşar, gönderisine; "Zormuş" notunu düştü.

Haberin Devamı

Hülya Avşar'ın paylaşımına yorumlara kapatması ise dikkat çekti. Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Avşar'ın paylaşımına; kısa sürede binlerce beğeni geldi. 

Hülya Avşardan kürek sörfü pozu Zormuş

 AVŞAR'DAN BİKİNİ ŞOV

Öte yandan yılın büyük bölümünü Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bulunan evinde geçiren Hülya Avşar, yaz başında konser için gittiği Kıbrıs’ta bikinili objektiflere yansımıştı. Sezonu açan güzel sanatçı, müzikseverlerin karşısına çıkmadan önce kaldığı villanın havuzunda güneşlenmişti.

Neşesi bir hayli yerinde olan, Kıbrıs'ta hem iş hem tatil yapan Avşar kızı, gün boyu şezlongda telefonuyla görüntülü görüşmeler yapmıştı. Genç kızlara taş çıkartan ve düzgün fiziğiyle dikkat çeken sanatçı, gün boyu şezlongda keyif yapmıştı.

Hülya Avşardan kürek sörfü pozu Zormuş