Cadde İbrahim Kutluay ile Şenay Gürler, 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor

İbrahim Kutluay ile Şenay Gürler, 'Menajerimi Ara'ya konuk oluyor

07.03.2021 - 12:49 | Son Güncellenme:

Star TV'de yayınlanan 'Menajerimi Ara' dizisine her hafta ünlü bir oyuncu konuk olmaya devam ediyor. Bu akşam 28. bölümüyle yayınlanacak 'Menajerimi Ara'da İbrahim Kutluay ile Şenay Gürler, izleyici karşısına çıkacak.

İbrahim Kutluay ile Şenay Gürler, Menajerimi Araya konuk oluyor

Başrollerinde; Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi isimlerin yer aldığı 'Menajerimi Ara', 7 Mart Pazar akşamı 28. bölümüyle ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Her hafta birbirinden farklı ünlü isimlerin kendi kimlikleriyle rol aldığı dizinin yeni bölümüne İbrahim Kutluay ile Şenay Gürler konuk olacak.

İbrahim Kutluay ile Şenay Gürler, Menajerimi Araya konuk oluyor

'Menajerimi Ara' yeni bölümde; Dicle’nin Barış’ı tüm yaşananların ardından kariyerine odaklanması için ikna edip film görüşmesine götürdüğü sırada ikiliyi tatsız bir sürpriz karşılaşacak. Öte yandan Serkan, Feris’e yaklaşabilmek için Çınar’dan yardım isteyerek Feris’in doktor kontrolüne gidecek. Ajansın karşı karşıya kaldığı tazminat davasından kurtulmak için iş birliği yapan Ego ekibinin bulduğu çözüm ise izleyenleri kahkaya boğacak.