Cadde İbrahim Tatlıses vurulma anını anlattı! 'Kafamdan bir şeyler damlıyor'

İbrahim Tatlıses vurulma anını anlattı! 'Kafamdan bir şeyler damlıyor'

14.03.2022 - 11:34 | Son Güncellenme:

İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu yaptığı 'İbo Show'a bu hafta; ünlü şarkıcılar Bülent Serttaş, Yeşim Salkım, Altay ve Seren Serengil konuk oldu. Duygusal anların yaşandığı programa, 14 Mart 2011 gecesi Maslak'ta uzun namlulu silahla saldırıya uğrayan ve uzun süre tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan usta sanatçının açıklaması damga vurdu.

İbrahim Tatlıses vurulma anını anlattı Kafamdan bir şeyler damlıyor

Star TV'de 13 Mart Pazar akşamı 35'inci bölümüyle ekrana gelen 'İbo Show', zaman zaman duygusal anlara sahne oldu. 'İmparator' lakaplı 70 yaşındaki türkücü, 11 yıl önce program çıkışı yaşanan silahlı saldırı hakkında konuştu.

Haberin Devamı

"YAŞAMASI MUCİZE"
Seren Serengili, son günlerde aile fertleriyle sıkıntılı günler yaşayan sanatçıya destek verdi: Çocukları için söylüyorum; İbrahim Bey'in bugün yaşaması mucize. O mermiyi beynine yiyip de pek yaşayan yok. İbrahim Tatlıses hayatta kaldı. Bu saatten sonra onu pamuklara saracağız, hatalı da olduğunu düşünseniz bunu yapacaksınız. İbrahim Tatlıses bir daha gelmeyecek.

"KEŞKE DİLAN ERKEK OLSAYDI"
İbrahim Tatlıses "Ben ailem hakkımda hiç konuşmadım. Sadece mesaj atarım, anlayan anlar. Ailem hakkında konuşursam ayıp ederim, onlar istediği kadar konuşsunlar. Melek'i, Dilan'ı konuşurken hiç duydunuz mu? Dilan eskiden konuşuyordu, artık konuşmuyor. Konuşanlar da beni alakadar etmiyor, Urfa'daki kızımı kimse tanımaz. Keşke Dilan (Çıtak Tatlıses) erkek olsaydı" ifadelerini kullandı.

İbrahim Tatlıses vurulma anını anlattı Kafamdan bir şeyler damlıyor

Haberin Devamı

Adalet Sara, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız ile evlenip boşanan İbrahim Tatlıses'in; Ahmet, Gülşen, Gülden, Melek Zübeyde, Dilan Çıtak, İdo ve Elif Ada adında yedi çocuğu bulunuyor.

"ORADAN DAMLAYAN KAN"
2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan İbrahim Tatlıses, "Ben hissettim. Baktım kafamdan bir şeyler damlıyor, doktora 'Nedir bu hocam?' dedim. 'Oradan damlayan kan' dedi. Kafamı yan dönmesem tam orta kısma gelecekmiş" açıklamasını yaptı.

İbrahim Tatlıses vurulma anını anlattı Kafamdan bir şeyler damlıyor

Hayati tehlikesinin bulunduğu ameliyattan sonraki süreçte inancını hiç kaybetmediğini vurgulayan şarkıcı, "Lavaboya gidemiyordum, ağzımdan sular akıyordu. O halden bu hale geldim Allah'ıma şükürler olsun. İyileşme sürecimde umudumu kaybettiğim hiç olmadı" şeklinde konuştu.

TEDAVİ SÜRECİ
Tatlıses, uğradığı silahlı saldırıdan sonra altı saat süren bir operasyon geçirmiş ve iki hafta yoğun bakım ünitesinde kalmıştı. 6 Nisan 2011'de tedavi için uçakla Almanya'ya götürülen usta sanatçıya, sonraki yıllarda ABD'de beyin operasyonu yapılmıştı.

"GÖZÜMÜN İÇİNE SEVGİYLE BAKIYOR"
Öte yandan İbrahim Tatlıses'in yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Seren Serengil'in "Sizi ne zaman atarlı görsem 'Aşk yaşıyordur' diyorum. 28 Aralık’ta yeni bir aşka yelken açmışsınız" sözlerini ünlü şarkıcı doğruladı.

Haberin Devamı

Yeni bir ilişkiye başladığını duyuran İbrahim Tatlıses "Gözümün içine sevgiyle bakıyor. Öyle bakan da görmedim bugüne kadar" itirafında bulundu.