Cadde İki bölümden oluşuyor

İki bölümden oluşuyor

19.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

.

İki bölümden oluşuyor

Sarıyer Armutlu’da yer alan Steakroom, öğle ve iş yemekleri için sıkça tercih edilen mekanlar arasında yer alıyor. Mekan, steak restoran ve canlı müzik alanı olmak üzere iki bölümden oluşuyor. Restoran kısmında keyifle yemeğinizi yerken, yemek sonrası canlı müzik bölümünde eğlenerek, geceyi sonlandırabilirsiniz. 

Haberin Devamı

İki bölümden oluşuyor

Geleneksel lezzet

Adını mitolojinin efsane balığından alan Meos Balık, zengin menüsü ve geleneksel lezzetleriyle ön plana çıkıyor. Mekanda, Girit ezmesi, okyanus lokumu, karidesli mantı, akkız tava ve karidesli avokado salatası öne çıkanlar arasında yer alıyor.

İki bölümden oluşuyor

Panoramik görüş

Bursa’deki Çelik Palas Otel, yeni hizmet anlayışıyla hizmet vermeye devam ediyor. Otel, 360 derecelik panoramik görüş alanı nedeniyle eşsiz bir manzara ve lokasyona sahip... 100 yıllık bir geçmişe sahip olan otel, yapmış olduğu renovasyonla tarihi kimliğini geleceğe taşıyor.

İki bölümden oluşuyor

Barbekü keyfi

Sapanca’daki Konak Beyzade Bungalov Otel’de birbirinden farklı konseptte düzenlenmiş sekiz adet butik oda bulunuyor. Sapanca gölüne iki kilometre mesafede olan tesiste konaklayan misafirlere sabah kalktıklarında zengin serpme köy kahvaltısı, akşam ise yerel lezzetler servis ediliyor. Otelde konaklayanlar, barbekü yakıp, ateş başında zaman geçirebiliyor.

Haberin Devamı

İki bölümden oluşuyor

Taksim canlanıyor

Dorock XL, yeni bir konseptle yeme-içme ve eğlence hayatına farklı bir soluk getiriyor. Taksim’deki Fitaş Pasajı’nın altıncı katında kapılarını açan Dorock XL Rooftop, DJ performansları ve şef Rüştü Ekmen tarafından hazırlanan menüsünde yer alan burgerler, pizzalar ve atıştırmalık tabaklarla dikkat çekiyor. Geniş ve ferah alana sahip mekan, sabah saat 09.00’da açılıp, gece saat 05.00’e kadar hizmet veriyor.

İki bölümden oluşuyor

Evde hazırlanabiliyor

Godiva, Godiva Cafe’lerde gerçekleşen keyifli sohbetlerin favori eşlikçilerinden olan sıcak çikolata lezzetini evinde hazırlayıp, denemek isteyenlerle buluşturuyor. Markanın Belçika çikolatasıyla hazırlanan sütlü ve bitter Chocolate Stick’leri veya pralinleriyle kıvamı, tadı ve keyifli içimiyle iştah kabartan sıcak çikolata lezzeti evde kolayca hazırlanabiliyor.

İki bölümden oluşuyor

İki bölümden oluşuyor