Cadde İki çocuk annesi Sinem Kobal'dan yaz pozları

İki çocuk annesi Sinem Kobal'dan yaz pozları

28.08.2023 - 07:55 | Son Güncellenme:

Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan ve iki çocuk annesi olan Sinem Kobal, doğum kilolarından hızla kurtularak eski formuna geri döndü. Tatil pozlarını paylaşmaya doymayan ünlü oyuncu, verdiği pozlarla dikkat çekti.

İki çocuk annesi Sinem Kobaldan yaz pozları

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, yedi yıl önce nikah masasına oturmuştu. Çift, 2020 yılında ilk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşamıştı.

Haberin Devamı

İlk çocuklarına 'Lalin' adını veren ikili, geçtiğimiz yıl mayıs ayında ise ikinci kızları Leyla'yı kucaklarına almıştı.

"SİNEM DE EKRANLARI ÖZLEDİ"

'Deli Yürek' Ezel' ve 'Karadayı' dizilerindeki rolleriyle hafızalarda yer eden, Ekim 2019'dan itibaren sunucusu olduğu fenomen yarışma 'Kim Milyoner Olmak İster'de sevenlerinin karşısına çıkan Kenan İmirzalıoğlu, bir süredir ekranlardan uzakta olan ve tüm vaktini çocuklarıyla geçiren eşi Sinem Kobal'ın ekranlara dönüp dönmeyeceği ile ilgili sorulara da ''Sinem de özledi. Canlar, ailece ekranlara yaklaşacağız yakında'' yanıtını vermişti.

İki çocuk annesi Sinem Kobaldan yaz pozları

ESKİSİNDEN DE FİT!

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarına hız veren Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem Kobal tatil pozlarına yenilerini ekledi. Eskisinde de fit olan ve güzelliğini sergilediği pozlarla sosyal medyanın en çok konuşulanlarından olan Sinem Kobal'ın pozlarına beğeni yağdı.

İki çocuk annesi Sinem Kobaldan yaz pozları