Cadde İkinci kez anne olan Seda Bakan'dan kızı Ela ile yeni paylaşım

İkinci kez anne olan Seda Bakan'dan kızı Ela ile yeni paylaşım

29.09.2022 - 14:22 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftalarda ikinci kez doğum yaparak anne olmanın mutluluğunu yaşayan Seda Bakan, bir kız bebek dünyaya getirmişti. Kızına Ela adını veren 36 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak minik kızı ile verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu. Çiçeği burnunda anne Bakan'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.

İkinci kez anne olan Seda Bakandan kızı Ela ile yeni paylaşım

Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Seda Bakan, 2014 yılında Ali Erel ile nikâh masasına oturmuş, 2019'da kızı Leyla'nın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne olma mutluluğu yaşamıştı. Bakan, geçtiğimiz haftalarda ikinci kez anne olmuştu. Haberi, ünlü oyuncunun  yakın dostu Hadise Açıkgöz, Instagram hesabından yaptığı ve "Hoş gelmiş minnoşumuz" notunu yazdığı paylaşımla duyurmuştu. Ünlü çift, kızlarına 'Ela' adını veririken, doğumun gerçekleştiği hastaneden yapılan açıklamada, “Anne Seda Bakan Erel ve bebeğin sağlık durumları gayet iyi. Sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz" denilmişti. 

İkinci kez anne olan Seda Bakandan kızı Ela ile yeni paylaşım

Haberin Devamı

Doğum sonrası hastane odasında eşi ve kızlarıyla poz veren Seda Bakan, bu kareleri; "Allah'a çok şükür Ela bebeğimizi kucağımıza aldık. Arayan, soran, çiçek yollayan herkese çok teşekkürler" notuyla paylaşmıştı. Ünlü isim, doktorlarına özel olarak teşekkür etmişti.

TABURCU OLDU

İkinci kez anne olmanın mutluluğu yaşayan 36 yaşındaki oyuncu, doğum yaptığı hastaneden taburcu olmuştu. Basın mensuplarıyla konuşarak kızı Ela’nın sağlık durumunun iyi olduğunu ve güzel bir doğum süreci geçirdiğini ifade eden Seda Bakan, “Ailemiz kızlar kampı gibi oldu. Ali’de bir tane daha kızı olsun çok istiyordu, onun dilediği oldu. Bizim ailede sadece kız var biliyorsunuz. Erkek için artık damatları seveceğiz” diyerek gülümsemişti.

İkinci kez anne olan Seda Bakandan kızı Ela ile yeni paylaşım

Haberin Devamı

"İLK ARAYAN HADİSE OLDU"

Doğum haberini ilk Hadise’nin duyurması hakkında da konuşan Seda Bakan, "Canım Hadise’ciğim ilk anne olduğumda da ilk ziyaret edenlerdendi. Burada da ilk arayan oldu. Onu çok seviyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

KIZLARINI FOTOĞRAFLADI

Hastaneden çıktıktan sonra Leyla'nın minik kardeşi Ela'nın başında durduğu anı fotoğraflayan Bakan, bu kareyi takipçileriyle paylaşmıştı. Güzel oyuncunun, Instagram hesabının hikayeler kısmından yayınladığı fotoğraf büyük ilgi görmüştü.

İkinci kez anne olan Seda Bakandan kızı Ela ile yeni paylaşım

ELA İLE YENİ POZ

Şimdilerde vaktinin tamamını kızlarıyla geçiren Seda Bakan'dan yeni bir paylaşım geldi. Küçük kızı Ela'nın kucağında olduğu kareyi, Instagram hesabının haikyeler bölümünden paylaşan ünlü oyuncunun keyifli hali dikkatlerden kaçmadı. Ardından bir paylaşım daha yapan Bakan, kızı Leyla'nın da arkada göründüğü kareyi yayınladı.

İkinci kez anne olan Seda Bakandan kızı Ela ile yeni paylaşım