Cadde 'İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım'

'İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım'

18.07.2023 - 09:11 | Son Güncellenme:

Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi adında sekiz yaşında ikizleri olan Wilma Elles, geçtiğimiz aralık ayında Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu, karnı burnunda bir etkinlikte boy gösterdi.

İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım

Wilma Elles, Ece Gürsel, Saruhan Hünel, Selahattin Taşdöğen ve Naci Taşdöğen gibi ünlü isimler, önceki gün Baltalimanı'nda bir mekanda geçekleşen 'yaza merhaba' partisine katıldı.

Haberin Devamı

"CİNSİYETİ HAFTAYA ÖĞRENECEĞİZ"

Üçüncü çocuğuna yedi aylık hamile olan Wilma Elles, “İnsanlar hayalindeki vücuda sahip olabiliyorlar. Ben de hayalimdeki vücuda sahibim, mutluyum” dedi.

İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım

Bir döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde hayat verdiği 'Caroline' karakteriyle ünlenen Wilma Elles oyuncu, "Çocuğumun cinsiyetini önümüzdeki hafta öğreneceğiz. Cinsiyeti düzenlenecek partide açıklayacağım. Sağlıklı gelir umarım. Artık zor bir döneme girdim. Allah'ın istediği olacak. Ben ikiz istiyordum, tek çocuk olunca biraz ekstra heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım

"GÜZELLİK YARIŞMALARINDA JÜRİ OLMUYORUM"

Partiye katılan Saruhan Hünel ise "Artık insanlar estikli mi, değil mi fark edilemiyor. Ben de karar aldım. Güzellik yarışmalarına jüri olarak gitmiyorum” sözleriyke tartışma yaratacak b,r açıklamada bulundu.

İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım

Haberin Devamı

Estetiğe karşı olamadığını dile getiren oyuncu, “ 25 yıl önce Aynalı Tahir’de burnum kırılmıştı. Onun haricinde estetikli bir yerim yok” diyerek espri yaptı.