Cadde 'İleride beni bulun! Orada hallederiz'

'İleride beni bulun! Orada hallederiz'

22.05.2023 - 09:54 | Son Güncellenme:

Eski eşler Şevval Sam ile Metin Tekin'in oğlu Tarık Emir Tekin, Bebek’te objektiflere yansıdı. Fşnal yapan 'Sadakatsiz' dizisindeki 'Selçuk' rolüyle yıldızı parlayan genç oyuncu, muhabirlere açıklama yaptığı sırada, sokak çalgıcıları ve peçete satan bir seyyar satıcı nedeniyle ortaya ilginç görüntüler çıktı.

İleride beni bulun Orada hallederiz

Tarık Emir Tekin, önceki gece Bebek’teydi. Basın mensuplarının görüntü aldığını fark eden sokak çalgıcıları, bir anda oyuncunun yanına gelerek, şarkılar söylediler.

Haberin Devamı

Taro Emir, ismini de ekleyip şarkılar söyleyen çalgıcılara, “İleriye doğru gelin, beni bulun. Orada hallederiz” dedi.

İleride beni bulun Orada hallederiz

"ÇALGICILAR DA GELDİ, RENKLİ BİR GEZİ OLDU"

Yoğun müzik eşliğinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tekin, "Londra’dan arkadaşlarım gelmişti, onlara İstanbul’u gezdiriyordum. Çalgıcılar da gelince renkli bir geziye döndü” açıklamasını yaptı.

İleride beni bulun Orada hallederiz

TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRİYOR

Çalışmalarının olduğunu söyleyen 25 yaşındaki oyuncu, “Gelen teklifler var, değerlendiriyorum şu an da. Yakın zamanda içime sinen bir projede yer alacağım" şeklinde konuştu.

“Peki senaryoyu seçerken en çok neye önem veriyorsunuz?” sorusuna oyuncu, “Hayatımda beni etkileyen bir dönemde, duygu geçişimde bana yakın hissettiğim bir senaryoda rol almak isterim. O senaryoyu okuduğumda 'Buna benzer bir şey yaşadım, hayatımın bir parçası' demeliyim" karşılığını verdi.

İleride beni bulun Orada hallederiz

Haberin Devamı

"ÇOK GÜZEL GİYİNMİŞSİN"

Röportaj esnasında peçete satan bir seyyar satıcı, röportaja dahil oldu ve oyuncu kıyafetine bakıp, “Abi çok güzel giyinmişsin. İspanyol paça falan filan. Vay vay" diye bağırmaya başladı. Kalabalığın artmasından dolayı teşekkür edip arkadaşlarının yanına giden Tekin, kendisini bekleyen hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

İleride beni bulun Orada hallederiz