Cadde İlhan Şeşen: Sağlığımı ne yapacaksın?

İlhan Şeşen: Sağlığımı ne yapacaksın?

15.12.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

'Sarılınca Sana', 'Ellerimde Çiçekler' ve 'Neler Oluyor Bize' gibi dillerden düşmen şarkılarıyla tanınan İlhan Şeşen'in, akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıkmıştı. Önceki gün bir galada görüntülenen sanatçı, sağlığı hakkındaki sorulara sert çıktı.

İlhan Şeşen: Sağlığımı ne yapacaksın

Gelmiş geçmiş en güzel seslerden birine sahip olan İlhan Şeşen hakkında üzücü bir gelişme yaşanmıştı. Usta müzisyenin akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA TEDAVİ ALTINA ALINDI

2. Sayfa'da yer alan habere göre, bir süredir Bodrum'da yaşayan Şeşen, hastalığın ardından İstanbul'da tedavi altına alınmıştı. Doktorları, sanatçının tedaviye olumlu yanıt verdiğini söylemişti.

İlhan Şeşen: Sağlığımı ne yapacaksın

Şeşen'in daha önce de kansere yakalanarak kurtulduğu konuşulanlar arasında.

GALADA GÖRÜNTÜLENDİ

Mesam 37. yıl gala gecesi önceki gece Grand Cevahir Otel'de gerçekleşti. İlhan Şeşen de Mesam gecesine katılan isimler arasındaydı.

İlhan Şeşen: Sağlığımı ne yapacaksın

"BENİM İŞİM ŞARKI"

Geçtiğimiz haftalarda sağlık durumunun kötü olduğunda dair haberler çıkan Şeşen, sağlığı hakkındaki sorulara, "Son şarkımı dinlediniz mi siz benim? Benim işim şarkı. Sağlığımı ne yapacaksın?" diyerek ters bir tepki verdi.    

İlhan Şeşen: Sağlığımı ne yapacaksın


"ÇOK BÜYÜK FARK VAR"

Haberin Devamı

Öte yandan Şeşen, geçtiğimiz senelerde TRT 2 ekranlarında yayınlanan Film Gibi Hayatlar programına konuk olmuştu.

İlhan Şeşen: Sağlığımı ne yapacaksın


Yeni dönemde yapılan şarkılar ve müzik sektörüyle ilgili de konuşan İlhan Şeşen "Çok takip etmiyorum. Sosyal medya nedeniyle o kadar çok yayılıyor ki kulağımıza geliyor. Birinin ismini duyuyorum, bakıyorum. Sevmekle eleştirmek arasında çok büyük fark var" demişti.

"RAP DENİLEN MÜZİKLE İLGİLENMİYORUM"

"Hele şimdi rap denilen müzikle hiç ilgilenmiyorum" diyen sanatçı, "Çünkü sözlerini anlamıyorum ki. Hiçbir şey anlamıyorum" demişti.

İlhan Şeşen: Sağlığımı ne yapacaksın