Cadde İlk bebeğine hamile Burcu Biricik: Benim hayatım aşerme!

İlk bebeğine hamile Burcu Biricik: Benim hayatım aşerme!

14.02.2024 - 07:10 | Son Güncellenme:

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan "Camdaki Kız" dizisinde rol alan hamile olduğunu belirten Biricik, kız çocukları olacağını açıklamıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen ünlü oyuncu, "Aşermeler başladı mı ?" sorusuna yanıt verdi.

İlk bebeğine hamile Burcu Biricik: Benim hayatım aşerme

Burcu Biricik, 2014'te reklamcı Emre Yetkin ile nikâh masasına oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Burcu Biricik, gazetecilerin "Sektöre küskünlük var mı?" sorusuna "Yok canım... Öyle bir durum söz konusu değil. 'Daha iyisi ile nasıl döneriz?' çabasındayım. Onun için de biraz dinlenmek lazım" yanıtını vermişti.

Haberin Devamı

"HAYATIMI YAVAŞLATTIĞIM DÖNEMDEYİM"

Biricik, "Hayatımı yavaşlattığım dönemdeyim. Dinleniyorum ve senaryo okuyorum. Arkadaşlarımı ziyaret ediyorum, bu şekilde oyunlarına gidiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İlk bebeğine hamile Burcu Biricik: Benim hayatım aşerme


"KENDİME ZAMAN AYIRIYORUM"

Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran 'Camdaki Kız' dizisinde oynadığı 'Nalan' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Burcu Biricik, muhabirlerin yeni projelerle ilgili sorusuna, "Koştur koştur illa ki bir işte oynama derdinde değilim. Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum. Kendime zaman ayırıyorum. Arkadaşlarımla ve sevdiklerimle vakit geçiriyorum. Yabancı dil dersi (İngilizce) almaya başladım" diyerek cevap vermişti.

İlk bebeğine hamile Burcu Biricik: Benim hayatım aşerme

Haberin Devamı

İLK KEZ ANNE OLUYOR

Söylemezsem Olmaz'ın haberine göre; Burcu Biricik'in 3.5 aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. İlk kez anne olacak olan Biricik'in bebeğinin cinsiyetinin de kız olduğu öğrenilmişti.

İlk bebeğine hamile Burcu Biricik: Benim hayatım aşerme

"KIZ ÇOCUĞU ÇOK BAŞKA DERLER"

Ünlü isim önceki gün Etiler'de bir mekan çıkışı objektiflere yansıdı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Biricik, "Kız çocuğu çok başka derler ama bakacağız göreceğiz. Emre çok mutlu, kız çocuğu babaya düşkün olur tezinden dolayı. Emre zaten kız çocuğu olacağı konusunda çok emindi, öyle de oldu. Benim için de iyi oldu, hamilelik sayesinde kendimi nadasa çekmiş oldum, gayet de iyi geldi bana" diyerek samimi açıklamalarda bulundu.

İlk bebeğine hamile Burcu Biricik: Benim hayatım aşerme

"O KONUDA ÇOK RAHATIM"

"Aşermeler başladı mı?" sorusuna Biricik, "Benim hayatım aşerme aslında, ondan dolayı farkını çok anlayamıyorum, o konuda çok rahatım" diyerek cevap verdi.