Cadde İlk eşini kaybeden Burçin Bildik: İkinci eşim olmasaydı hayata devam etmiyordum!

İlk eşini kaybeden Burçin Bildik: İkinci eşim olmasaydı hayata devam etmiyordum!

04.04.2023 - 11:30 | Son Güncellenme:

'Sağ Salim', 'Arkadaşım Max' ve 'Bekar Bekir' gibi birçok filmde rol alan Burçin Bildik'in ilk eşi Zeynep Elçin, Temmuz 2011'de tatil için geldikleri Muğla'nın Bodrum ilçesinde denizde geçirdiği anevrizma sonucu yaşamını yitirmişti. Eşinin ölümünden 2.5 sene sonra yeniden dünyaevine giren oyuncu, "Beni çok taşladılar" diyerek, bu süreçte yaşadıklarını anlattı.

İlk eşini kaybeden Burçin Bildik: İkinci eşim olmasaydı hayata devam etmiyordum

TV 360'ta Gökay Kalaycıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan programına konuk olan Burçin Bildik, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk eşi Zeynep Elçin Bildik'i denizde geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden ünlü oyuncu, ilk eşinin vefatından sonra zor günler geçirdiğini söyledi.

Haberin Devamı

"EŞİMİ TATİLDE KEYİFLİ BİR ANIMIZDA KEYBETTİM"

Nasreddin Hoca'nın 'Bana ağaçtan düşen doktoru getirin' demesi gibi. Ben o ağaçtan düştüğüm için onların ne yaşadıklarını, zaman içindeki şoklarını, daha hala o şokların devam ettiğini ve idrak sürecini çok yakinen yaşamış biriyim. Çok zorlu bir şey. Depremzedelerin hayatları bir dakika içinde yok oldu, bende de aynı şey oldu. Eşimi tatilde keyifli bir anımızda kaybettim. Yüce yaradan bana çok büyük bir dayanma gücü verdi. Herkes kendi acısı anlama ve yaşama şekliyle aşmalı. Acıyı yarıştırmamak lazım. Sizden geçmiyor, unutamazsınız.

İlk eşini kaybeden Burçin Bildik: İkinci eşim olmasaydı hayata devam etmiyordum

"BELKİ DE HAYATIMDA GERİ DÖNÜLEMEZ BİR ŞEY YAPMIŞTIM"

Eşinin vefatından 2.5 sene sonra yeniden nikâh masasına oturduğu için tepki çektiğini belirten 52 yaşındaki oyuncu, "2.5 sene sonra ikinci kez evlendiğimde beni çok taşladılar. Oradan düşmenin ne demek olduğunu bilmiyorsunuz. Bir şeyin üstü diğeriyle kapatılmaz. İkinci eşim olmasaydı şu an hayata devam etmiyordum. Eşimin sarmalayışı ve teskin edici durumu olmasaydı ben belki de hayatımda geri dönülmez bir şey yapmıştım. Çok zorlu bir şeydi. Bırakın insanlar acısını istediği gibi tarif etsin, şekillendirmeyin. O acı Pandora'nın kutusu gibi" ifadelerini kullandı.

İlk eşini kaybeden Burçin Bildik: İkinci eşim olmasaydı hayata devam etmiyordum

"EŞİM DE BEN DE AĞLADIK"

Burçin Bildik, "Ben onca şarkı ve oyun repliğini unutamazken böyle bir olayı nasıl unutabilirim? İkinci eşim ve ailesinin anlayışıyla ilk eşim bizim aileden biri gibi oldu. Eşim babasına dua okurken ilk eşim için de okurdu. Ben sanatıma ve işime sarıldım. Sağlığımı kurtarmaya çalıştım. İkinci eşim nikâh şekeri yaptırmak yerine bir derneğe bağış yapmamızı istedi. Dernekte kadın bana bir mail attı ve adı ilk eşimin de adı olan 'Zeynep Elçin'di. Bu iki ismin bir araya geldiğini görünce eşim de ben de ağladık" şeklinde konuştu.

İlk eşini kaybeden Burçin Bildik: İkinci eşim olmasaydı hayata devam etmiyordum