Cadde İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui: Manchester'daki yemekler korkunç!

İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui: Manchester'daki yemekler korkunç!

07.10.2022 - 07:33 | Son Güncellenme:

Manchester City'nin Türk asıllı Alman oyuncusu İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui, 512 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından Manchester'daki restoranlarla ilgili yaptığı paylaşımla eleştiri oklarının hedefi oldu. Bölgedeki yemeklerin 'korkunç' olduğunu ve güzel bir restoran bulamadığını söyleyen ünlü isime gelen sert tepkiler, kısa sürede dünya basınına yansıdı.

İlkay Gündoğanın eşi Sara Arfaoui: Manchesterdaki yemekler korkunç

Premier Lig devi Manchester City'de forma giyen Türk asıllı Alman milli futbolcu İlkay Gündoğan, geçtiğimiz aylarda Kopenhag Belediyesinde gizlice nikah kıyarak İtalyan TV spikeri Sara Arfaoui'yle hayatını birleştirmişti. Galatasaray taraftarlığı ile bilinen dünya yıldızı İlkay’ın; Kopenhag’da evlenmesinin özel nedenin, 17 Mayıs 2000 yılında 9 yaşındayken, Kopenhag Parken Stadı’nda Arsenal’i yenerek UEFA Kupasını kazanan Galatasaray’ın kendisinde büyük bir izlenim bıraktığı öne sürülmüştü.

Haberin Devamı

Danimarka’nın önde gelen tabloid gazetelerinden B.T’de yayınlanan haberde, Kopenhag Belediyesi Evlendirme Dairesi Müdürü Jesper Hyldal’ın bireysel nikah hakkında fazla açıklama yapamayacağını ama pratikte bunun gerçekleştiğini söylediği belirtilmişti.

İlkay Gündoğanın eşi Sara Arfaoui: Manchesterdaki yemekler korkunç

DÜĞÜN İÇİN BALIKESİR'E GELDİLER

Sonrasında Bodrum'a tatile giden çift, düğün günü baba ocağı olan Dursunbey ilçesine gelmişti. Öğle saatlerinden itibaren konuklar tören alanını doldururken, düğün Dursunbey geleneklerine göre yapılmıştı. Düğüne Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yasin Sagay, Emniyet Müdürü Hasan Onar, Milletvekili Yavuz Subaşı ve çiftin akrabaları katılmıştı. Kır düğününe akşam 21 gibi gelen İlkay ve Sara çiftine ise ilgi yoğun olmuştu.

Haberin Devamı

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı düğünde yüzlerce kişi cep telefonu ile gelin ev damadı görüntülemek isteyince kısa süreli izdiham oluşmuştu. Pistte ilk dansı yapan genç çift, daha sonra gelin masasına oturmuştu. İlgiden bunalan gelin Sara, sonrasında çiçeği ile yüzünü kapatmıştı.

"HER YERDE KORKUNÇ YİYECEKLER VAR"

Tüm bunların ardından Premier Lig futbolcusu İlkay Gündoğan'ın eşi Sara Arfaoui, Manchester'daki 'korkunç yemeklerden' bıktığını ve restoranların 'alkol ve atıştırmalarla para kazanmaya odaklandığını' söyledi.

Fransa'da doğup çocukken İtalya'ya taşınan 27 yaşındaki model ve TV sunucusu, Manchester'daki favori restoranlarını soran bir takipçisine verdiği yanıtta 'gerçek bir İtalyan yemeği, iyi bir sushi ya da sadece taze yiyecek' bulamadığını anlatarak, "Üzgünüm, dürüst olmak gerekirse hiçbiri. İyi bir restoran bulmak için çok uğraştım ama her yerde korkunç yiyecekler var. Her şey donmuş. Belki Londra’da olabilir ama Manchester’da hiçbir şey yok" dedi.

İlkay Gündoğanın eşi Sara Arfaoui: Manchesterdaki yemekler korkunç

"GERÇEKTEN MUTLUYUM"

Ünlü ismin açıklaması üzerine karışan Manchester'da, Channel 4'teki 'The Rebel Chef'ten Gary Usher; şu ifadeleri kullandı:

Manchester'da iki restoranımız var. Futbolcular ve eşleri bu restoranlare gelmediği için gerçekten çok mutluyum çünkü gelselerdi bizi sorgulardım. İyi tat ve sınıf, futbolcuların eşleriyle eşanlamlı değil.

Yemek eleştirmeni Jay Rayner da Aefaoui'nin söyledikleriyle ilgili The Sun'a konuşarak; "Bu gülünç bir bakış açısı. Manchester harika restoranlarla dolu. Burası güzel yemekler yiyebileceğiniz bir yer ve zor ekonomik zamanlarda bu tür yorumlar, geçimini sağlamakta zorlanan işletmelere yardımcı olmuyor" dedi.

Haberin Devamı

DailyMail'de yer alan habere göre; 'Northern Restaurant and Bar' etkinliğinin CEO'su Thom Hetherington ise Manchester Evening News'a; "Yerel restoranların desteğimize her zamankinden daha fazla ihtiyacı var" şeklinde konuştu.