Cadde İlker Aksum baba oluyor! 'Eşim iki aylık hamile'

İlker Aksum baba oluyor! 'Eşim iki aylık hamile'

24.10.2023 - 09:14 | Son Güncellenme:

'Yabancı Damat', 'Çarli', '20 Dakika', 'Hedefim Sensin', '7. Koğuştaki Mucize' ve 'Ramo' gibi birçok projede yer alan İlker Aksum, ikinci evliliğini geçtiğimiz haziran ayında Dilay Ekmekçioğlu ile nikâh masasına oturmuştu. 52 yaşındaki oyuncu, eşinin iki aylık hamile olduğunu açıkladı.

İlker Aksum baba oluyor Eşim iki aylık hamile

lker Aksum, geçtiğimiz hafta katıldığı programda en büyük pişmanlığını anlatmıştı. Ünlü oyuncu, "Çok pişmanım, 30'lu yaşlarda çocuk sahibi olmadığıma çok pişmanım" demişti.

Haberin Devamı

Yaklaşık iki yıldır birliktelik yaşadığı Dilay Ekmekçioğlu ile haziran ayında dünyaevine giren Aksum, önceki gün eşiyle bir AVM'de görüntülendi.

"EVLADIMIZ OLACAK"

Snob Magazin'in haberine göre; İlker Aksum, "Evlilik harika gidiyor. Dördüncü ayımızı doldurduk. Herkese evliliği tavsiye ediyorum. 52 yaşındayım. Evladımız olacak. Eşim iki aylık hamile" ifadelerini kullandı.

Projelerinden de bahseden başarılı oyuncu, "Seneye hem film hem de dizi var. Ortalığı kasıp kavuracağım" açıklamasını yaptı.

İlker Aksum baba oluyor Eşim iki aylık hamile

İLK EVLİLİĞİ DÖRT YILDA BİTTİ

İlker Aksum, ilk evliliğini 2008 yılında kendisi gibi oyuncu olan Belgin Erdoğan ile yapmıştı. Ancak ünlü çiftin mutluluğu dört yıl sürmüştü. İlker Aksum ile Belgin Erdoğan, 2012'de evliliklerini sonlandırmışlardı.

İlker Aksum baba oluyor Eşim iki aylık hamile