Cadde İnci Taneleri'ne bomba transfer! Azem'in kızını oynayacak isim belli oldu

İnci Taneleri'ne bomba transfer! Azem'in kızını oynayacak isim belli oldu

25.04.2024 - 08:35 | Son Güncellenme:

Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri'nde, Yılmaz Erdoğan'ın canlandırdığı 'Azem' karakterinin kızı Nehir'i kimin canlandıracağı merak konusu olmuştu. O isim belli oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk bölümünden itibaren büyük bir ilgiyle izlenen İnci Taneleri'ne beklenen yeni karakter geliyor.

Haberin Devamı

Dizinin merakla beklenen karakteri Azem'in kızı Nehir rolünü kimin canlandıracağı konusu, izleyiciler ve dizi severler arasında çok konuşulmuştu. O isim sonunda netleşti.

İNCİ TANELERİ SON BÖLÜM

Eşini öldürmekle suçlanan ve uzun yıllar hapis yattıktan sonra tahliye olan öğretmen Azem Yücedağ’ın hayata tutunma çabasını konu alan “İnci Taneleri”, ilk bölümünden bu yana izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Kanal D’de yayınlanan dizinin ilk bölümlerinde Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem, hapisteyken izini kaybettiği iki çocuğunun peşine düşmüş ve oğlu Özgür’ü (Cihan) bulmayı başarmıştı.

'NEHİR' BELLİ OLDU

"Zalim İstanbul" dizisindeki performansıyla dikkat çeken ve sonrasında İyilik projesiyle yıldızı parlayan Sera Kutlubey, "İnci Taneleri" dizisinde Nehir karakterine hayat verecek.

Haberin Devamı

İnci Tanelerine bomba transfer Azemin kızını oynayacak isim belli oldu

NİŞANLISINI OYNAYACAK

“İnci Taneleri” dizisinin oyuncu kadrosuna Sera Kutlubey’in yanında yakışıklı oyuncu Bora Cengiz de dahil oluyor. Son olarak “Ömer” dizisi ve “Zaferin Rengi” filmiyle izleyici karşısına çıkan Cengiz, “İnci Taneleri”nde Nehir’in hayatını değiştiren nişanlısı rolünü üstlenecek.

İnci Tanelerine bomba transfer Azemin kızını oynayacak isim belli oldu

‘İnci Taneleri’nde Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan'ın yer aldığı dizinin bugün saat 20.00’da yayınlanacak bölümünde; Hayata karşı bir kez daha yenilmiş hisseden Dilber (Hazar Ergüçlü), Azem’le yaşadığı ayrılığın acısıyla mücadele edecek. Piraye (Selma Ergeç), Azem’in Dilber’le olan ilişkisini ve oteldeki yaşantısını öğrenince, ikili için yüzleşme zamanı gelecek.