Cadde İpek Açar'dan Beste Açar'a: Bitmedi, bitmiyor ve korkarım bitmeyecek!

İpek Açar'dan Beste Açar'a: Bitmedi, bitmiyor ve korkarım bitmeyecek!

31.08.2023 - 14:13 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Beste Açar, 2015 yılında hayatını kaybeden babası Kayahan'ın eski eşi, İpek Açar'la evli olan Alper Kömürcü’nün orkestrasındaki müzisyenleri tehdit ettiğini öne sürdü. Beste Açar, babasının şarkılarını okumak için kendisine muvafakatname verilmediğini de söyledi. İpek Açar Kömürcü, ağır suçlamalara sosyal medya üzerinden cevap verdi.

İpek Açardan Beste Açara: Bitmedi, bitmiyor ve korkarım bitmeyecek

Merhum sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar, yıldızının bir türlü barışmadığı babasının eski eşi İpek Açar'ın, 2019 yılında dünyaevine girdiği eşi Alper Kömürcü hakkında çarpıcı iddialarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"

Alper Kömürcü'nün eski orkestramdaki müzisyenlere 'Beste'ye çalarsanız bir daha TRT'de çalamazsınız' diye tehdit aramaları ve mesajlarını bugün gördükten sonra 'artık yeter' demek zamanı! Herkes haddini bilecek. Şunu sakın unutmayın, bir şeyleri hasır altı etmek onların var olduğu gerçeğini değiştirmez. Susmak, her bir durum için yaptığımız sessiz anlaşmalardır; durumu değiştirmez. "Konser provamızda öğrendiğim, hakkımda söylenen bu hadsizliği yaradana havale ettim. Şarkıların babamın şarkıları olduğunu hatırlatmak isterim Alper Kömürcü.

İpek Açardan Beste Açara: Bitmedi, bitmiyor ve korkarım bitmeyecek

40-50 BİN DOLAR!

Beste Açar, "Babamın şarkılarını söyleyebilmem için İpek’in muvafakatname vermesi gerektiği şeklinde bir protokol imzalamıştım. 7-8 aydır muvafakatname istiyorum, vermiyor. Babamın şarkılarını isteyenlerden 40-50 bin dolar para talep ettiğini duyuyordum" demişti.

İpek Açardan Beste Açara: Bitmedi, bitmiyor ve korkarım bitmeyecek

"KAYAHAN'IN ŞARKILARI AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR"

İkili arasında sular bir türlü durulmazken; İpek Açar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile eski eşinin kızı Beste Açar'a cevap verdi

Bitmedi bitmiyor ve korkarım bu gidişle bitmeyecek. PR malzemesi olarak kullanılmamdan ben ve beni sevenler bıktı ama, haber yapılmaktan bıkılmadı. Nasıl yapayım? Her gün her yalana, her iftiraya, her şuursuzluğa cevap mı vereyim? Yüzlerce kere söylediğim gibi Kayahan şarkıları o hayattayken nasıl yönetiliyorsa aynı şekilde devam ediyor. 'Herhangi bir değişiklik yok' mu diyeyim? Yoksa 'Türkiye Cumhuriyeti'nin bana verdiği yasal hak olarak soyadımı kullanıyorum ve evladımla aynı soyadını taşımaya devam edeceğim' mi diyeyim? Yoksa 'Derdim para olsaydı eşlik haklarımdan vazgeçmezdim' mi diyeyim? Ya da '22 yıl hayat arkadaşlığı yaptığım ve kaybettiğim, kıymetli Kayahan'ın adı böyle şeylerle anılmasın, çok üzülüyorum' mu diyeyim? Ya da 'Her müzisyen arzu ettiği herkese çalabilir' mi diyeyim?

İpek Açardan Beste Açara: Bitmedi, bitmiyor ve korkarım bitmeyecek

"ALLAH BANA İKİNCİ KEZ ŞANS VERDİ"

Kayahan'ın eski eşi İpek Açar, "Ben az geldim, şimdi de eşim Alper Kömürcü üzerinden haber olmaya çalışılıyor. Çok şükür büyük Allah'ım bana ikinci kez az bulunur bir şans verdi. Bebeğimi sağlıkla büyütüp, sağlıkla hayata getirebilmek için uğraştığımız bu hassas günlerde benim ve sevdiklerimin adını, kendisinin her PR çalışması öncesinde haber olmak uğruna artık kullanmazsa çok mutlu olacağım" ifadeleriyle Beste Açar'a tepki gösterdi.

İpek Açardan Beste Açara: Bitmedi, bitmiyor ve korkarım bitmeyecek