Cadde İrem Derici: Aşka ayıracak vaktim yok!

İrem Derici: Aşka ayıracak vaktim yok!

05.07.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiren İrem Derici, Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde on binlerce müziksevere konser verdi. Meslektaşı Cem Belevi ile kendisini aldattığı iddiasıyla yollarını ayıran ve karşılıklı açıklamalarla uzun süre gündem olan 35 yaşındaki popçu, "Evlenip, çocuk çoluğa karışmayı istemiyorum" açıklamasıyla dikkat çekti.

İrem Derici: Aşka ayıracak vaktim yok

2021 yazından itibaren ilişkileri bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Cem Belevi'yi ihanet iddiasıyla terk eden İrem Derici, önceki gün Eskişehir'de Sivrihisar Belediyesi'nin düzenlediği Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali’nin kapanış gecesinde sahneye çıktı. Ünlü popçu, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

"YARIM SAAT ANNEMİN KOYNUNDA YATIYORUM"

Temmuz ayında 23 konsere çıkacağı hatırlatılan ve "Yoğun konser temposuna nasıl dayanıyorsunuz?" sorusu yöneltilen Derici, “Yedi yaşındaki kız çocuğu gibiyim. Eve gidiyorum, yarım saat annemin koynunda yatıp, kokusunu içime çekiyorum. Onun gücüyle işime devam ediyorum’’ yantını verdi.

"ÇOLUK ÇOCUĞA KARIŞMAK İSTEMİYORUM"

Aşk hayatıyla ilgili de açıklamalarda bulunan şarkıcı, kalbinin boş olduğunu belirterek, "Büyük konuşmak istemiyorum ama evlenip, çocuk çoluğa karışmayı istemiyorum. Tanıştın, aşık oldun, tanıdın, benim bunlara ayıracak vaktim yok” şaklinde konuştu.

İrem Derici: Aşka ayıracak vaktim yok

PRENSES İREM!

'Dantel' şarkısıyla sahneye çıkan İrem Derici, kendisini dinlemeye gelenlere müzik ziyafeti sundu. Sevilen şarkılarını on binler eşliğinde söyleyen sivri dilli popçu, şarkı aralarında seyirciyle sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Rıza Esendemir ile 2014–2016 yılları arasında evli kalan, son olarak Cem Belevi'den olaylı şekilde ayrılan Derici, "Bugün dünyanın merkezine geliyorum diye prenses gibi giyinip, gelmek istedim. Normalde bu kadar süslenmem, size süslendim. Bu akşam eğlence garanti. Çoşmak ve deliler gibi dans etmek, şarkı söylemek bizim işimiz” derken, derin bacak yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı.

İrem Derici: Aşka ayıracak vaktim yok

'KÖFTE' VE 'PİLAV'IN İSİM ANNESİ OLDU

Sahneye çıkan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Sivrihisar’ın tarihi ve kültürel sembollerinin olduğu seramik heykel hediye ettiği İrem Derici’yle hatıra fotoğrafı çektirdi. Yüzügüllü, yöreye ait olan yavru akbaş köpekleri sahneye çıkararak, isim annelerinin ünlü şarkıcı olmasını rica etti.

İrem Derici: Aşka ayıracak vaktim yok

Şaşkınlığını gizleyemeyen Derici, kısa süre düşündükten sonra, erkek yavruya 'Köfte' ismini verirken, dişi yavruya 'Pilav' adını verdi. Köfte ve Pilav isminin çok yakıştığını söyleyen İrem Derici, yavru köpeklerin bakımını da üstlendi.