Cadde İrem Derici: Bütün ünlülerin minimum üç fake hesabı var!

İrem Derici: Bütün ünlülerin minimum üç fake hesabı var!

25.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan şarkıcı İrem Derici, ailevi anlamda sağlık sorunu olduğunu ve sosyal medyadan uzak kaldığını söyledi. Bütün ünlülerin minumum üç fake hesabı olduğunu söyleyen şarkıcı, kendisiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.

İrem Derici: Bütün ünlülerin minimum üç fake hesabı var

İrem Derici geçtiğimiz gün Kıbrıs Lord's Palace Hotel'de sahne aldı. Şarkıcı "Çok enerjik ve mutluyum. Yoğun bir konser temposu var ve hiç uyumadan iki gün daha konser vereceğim" dedi.

Haberin Devamı

"HERKES BİRBİRİNİ YOLSUN"

Artık sıkıldığını ve insanların durumlarıyla alakalı yorum yapıp ortalığı kızıştırmak istemediğini söyleyen şarkcı "Sürekli çalışıyorum, ben artık polemiklerin içine girmek istemiyorum. Herkes birbirini yolsun ve ben uzaktan izleyeyim" diyerek herkesi güldürdü.

İrem Derici: Bütün ünlülerin minimum üç fake hesabı var

"SAFİYE ABLA ÜZÜLMESİN"

Geçtiğimiz günlerde Seda Sayan sosyal medya hesabından sevgilisi Çağlar Ökten ve oğlu Oğulcan Engin dışında herkesi takipten çıkmıştı. Muhabirlerin bununla ilgili yorumunu sormasına Derici "Beni de takipten çıktı ama ben ölene kadar Seda ablayı takip edeceğim tabii ki, Safiye Abla üzülmesin Seda Sayan'ın bir bildiği vardır. Ben hayatımda onlar gibi birbirini öven ve seven bir çift görmedim" diyerek cevap verdi.

İrem Derici: Bütün ünlülerin minimum üç fake hesabı var

Haberin Devamı

"HERKESİN ÖNÜNDE ÖZÜR DİLERİM"

Ailevi anlamda sağlık sorunu olduğunu ve sosyal medyadan uzak kaldığını söyleyen Derici "Demet Akalın’ın tekne kazasını çok geç öğrendim. Geçmiş olsun dileklerimi iletemedim. Üstünden de zaman geçince 'Benim üstümden geçer' diye korktum. Herkesin önünde özür dilerim Demet ablacığımdan" dedi. 

"KİMSE KİMSENİN ŞARKISINI BEĞENMEK ZORUNDA DEĞİL"

Demet Akalın ve Işın Karaca'nın 'Şarkı beğenmeme' polemiği hakkında gelen sorulara Derici "Kimse kimsenin şarkısını beğenmek zorunda değil, Işın da beğenmedim demiş ama destek olmak önemli. Derya Uluğ ve Asil Gök'ün düeti çıktı ben hemen paylaştım mesala. Işın tersinden kalkıp dürüst olmak istemiştir. Ben de bir şeyi beğenmediysem bayıldım ya da beğendim demem" dedi.

"BU LEŞ KADININ NESİNİ SAVUNUYORSUN!"

Bütün ünlülerin minimum üç fake hesabı olduğunu söyleyen şarkıcı "Fake hesapların daha gerçekci görünmesi için hakkımda kötü haber yaptığınızda gidip kendimiz savunuyorum, diğer fake hesabımdan da. 'Bu leş kadının nesini savunuyorsun!' diyorum gerçekçi olması için" dedi.

İrem Derici: Bütün ünlülerin minimum üç fake hesabı var

"ANNEM ÇOK ÜZÜLDÜ VE AĞLADI"

Talk Show tarzı bir programla digital platformda yer alacağını söyleyen şarkıcı "Detay vermeyeyim. Güzel bir iş olacak" dedi. Geçtiğimiz günlerde güzellik merkezinde kavga ettiği şeklinde çıkan haberlerle ilgili soruya Derici "Alakası yok. Yalan haberde zirve yapıldı. Gereksiz bir kalp kırma oldu. Annem çok üzüldü ve ağladı" diyerek tekrar açıklık getirdi.

İrem Derici: Bütün ünlülerin minimum üç fake hesabı var