Cadde İrem Helvacıoğlu: Robotla öpüşme sahnesi düşünemiyorum

İrem Helvacıoğlu: Robotla öpüşme sahnesi düşünemiyorum

05.09.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

İrem Helvacıoğlu önceki akşam Bebek'te görüntülendi. İlişki kriteri hakkında konuşan ünlü oyuncu, muhabirlerin, "Yapay zeka bir robot ile projede yer alır mısınız?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.

İrem Helvacıoğlu: Robotla öpüşme sahnesi düşünemiyorum

İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz aralık ayında aşk yaşadığını duyurduğu ve dünyaevine girmesi beklenen gurme Yolaç Özcan ile geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde yollarını ayırma kararı almıştı.

Haberin Devamı

FİKİR AYRILIĞI NEDENİYLE AYRILDILAR

Birbirlerinin bazı özelliklerinin ters olduğunu ifade eden sevgililerin, 'fikir ayrılığı' nedeniyle konuşarak ilişkilerini noktalama kararı aldığı ortaya çıkmıştı. Ünlü çiftin, ayrılığın ardından sosyal medya hesaplarından takipleşmeyi bırakması da dikkat çekmişti.

İrem Helvacıoğlu: Robotla öpüşme sahnesi düşünemiyorum

İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan’ın, daha önce de anlaşmazlık yaşayıp, iki kez ayrılığın eşiğinden döndüğü öğrenilmişti.

TAKİPÇİLERİNİN DİKKATİNDEN KAÇMADI

32 yaşındaki güzel oyuncu, ayrılıktan sonra ise estetik yaptıran ünlüler kervanına katılmıştı. Sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yapan Helvacıoğlu'nun son pozunda yüzündeki değişiklik dikkatli takipçilerin gözünden kaçmamış; ünlü ismin burun estetiği yaptırdığı anlaşılmıştı.

İrem Helvacıoğlu: Robotla öpüşme sahnesi düşünemiyorum


"HAZİRAN AYI BOYUNCA TATİL YAPTIM"

Haberin Devamı

Helvacıoğlu önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Bir mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu "Yaz tatilim gayet güzel geçti, haziran ayı boyunca tatil yaptım diyebilirim" dedi.

İrem Helvacıoğlu: Robotla öpüşme sahnesi düşünemiyorum

"SADECE SEBZE VE BALIK YİYORUM"

Muhabirlerin 'Formunuzu nasıl koruyorsunuz?' sorusuna oyuncu "25 yaşından beri sadece sebze ve balık yiyorum. Abur cuburdan hiç hoşlanmıyorum ve günde sadece iki öğün yemek yiyorum" diyerek cevap verdi.

"TEK BAŞIMA SUYA GİREMEDİM"

Tatilde köpek balığı fobisine yakalandığını söyleyen oyuncu "Bir ara sürekli köpek balığı saldırıları ile ilgili haberler çıkmıştı ve sosyal medyada gezinirken videoları önüme düşüyordu. Bu durum beni gerçekten çok korkuttu. Boyumu geçecek kadar uzaklığa gitmedim. Tek başıma suya kesinlikle girmedim" dedi.

İrem Helvacıoğlu: Robotla öpüşme sahnesi düşünemiyorum

"ROBOTLA ÖPÜŞME SAHNESİ DÜŞÜNEMİYORUM"

Muhabirlerin "İlişki kriterleriniz neler?" sorusuna oyuncu "İlişki hakkında doğru şeyler konuşamıyorum. Bundan sonra büyük konuşmayacağım. Bu tarz şeylerde kriter sunmayacağım" diyerek cevap verdi. Muhabirlerin, "Yapay zeka bir robot ile projede yer alır mısınız?" sorusuna oyuncu "Duyguları olmayan bir objeyle aynı yerde olmak istemem. Robotla öpüşme sahnesini falan düşünemiyorum, umarım bizim sektöre bulaşmazlar" diyerek cevap verdi.