Cadde 'İsimsizler' Kanal D'de başlıyor

'İsimsizler' Kanal D'de başlıyor

07.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ahmet Kayımtu, Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici’nin yapımcılığında, Kanal D’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan ‘İsimsizler’in yeni fragmanı yayınlandı.

İsimsizler Kanal Dde başlıyor

İlk tanıtımıyla da ilgi gören dizi, sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu. Başrollerini Algı Eke, Uğur Güneş ve Sedat Mert’in paylaştıkları yapım, umutsuzluk kokan bir tabloyu umudun resmine dönüştürmek için verilen mücadeleyi konu ediniyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken diziden ilk görüntüler de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

KÜNYE

Elif Toprak (Algı Eke), tıp fakültesindeki arkadaşlarının aksine, tayini Güney Doğu Bölgesi’ne çıktığında bir an bile tereddüt etmeden görevi kabul eder.

Kaymakam Fatih (Uğur Güneş), Türkiye’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine ataması yapılmış, umut vadeden bir diplomatken, son anda vazgeçer ve Virankaya’ya gitmek için gönüllü olur.

Olcay Demir (Sedat Mert), Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda çalışmış bir yüzbaşıdır. Orduya sızmaya çalışan paralel yapının kumpası sonucu hapse girer. Dört yıl yattıktan sonra geri hizmette askerliğe döner.