Cadde İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ayrıldı mı?

İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ayrıldı mı?

12.07.2023 - 08:30 | Son Güncellenme:

Aslıhan Gürbüz ile meslektaşı İsmail Hacıoğlu hakkında basına yansıyan aşk dedikoduları gerçek çıkmıştı. Oyuncu çift, ilk kez İzmir Çeşme'de akşam yemeği sonrası objektiflere yakalanmıştı. Son olarak ikilinin yaptığı bir hamle, ayrılık iddialarını beraberinde getirdi.

İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ayrıldı mı

İlk evliliğini 2010 yılında Vildan Atasever ile yapan İsmail Hacıoğlu, 2015’te boşanmış, 2016’da dans eğitmeni Duygu Kaya Kumarki ile nikah masasına oturmuştu. Yemin adında bir kızı olan çift, Temmuz 2020’de ihanet iddiasıyla boşanmıştı. Hacıoğlu, ‘Çocuk’ dizindeki rol arkadaşı Merve Çağıran ile aşk yaşamaya başlasa da ilişkileri kısa sürmüştü.

Haberin Devamı

AŞKLARI ÇEŞME'DE BELGELENDİ

Gürbüz ile Hacıoğlu, Karadeniz tatilleri sırasında beraber görülmüştü. Bunun üzerine ikili hakkında 'aşk' haberleri çıkmıştı. 36 yaşındaki oyuncu, kendisinden üç yaş büyük meslektaşı Aslıhan Gürbüz ile ilk kez Çeşme'de objektiflere yansımıştı.

İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ayrıldı mı

Zaman zaman birlikte verdikleri romantik pozları sosyal medya hesaplarından takipçilerinin beğenisine sunan Gürbüz ile Hacıoğlu, geçtiğimiz mayıs ayında Caddebostan'daki bir balıkçı çıkışında el ele görüntülenmişti. İkili, "Her şey yolunda. Biz takılıyoruz, güzel her şey ya" açıklamasında bulunmuştu.

İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ayrıldı mı

KAFA KARIŞTIRAN HAMLE

Ancak bu açıklamalarına rağmen ünlü çiftten kafa karıştıran bir hamle geldi. İkili, sosyal medyadan birbirini takip etmeyi bıraktı. Gürbüz, sevgilisi ile tüm fotoğraflarını silerken; Hacıoğlu henüz paylaşımlarını kaldırmadı.

Haberin Devamı

İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz ayrıldı mı

Şu günlerde Cem Karaca filmi için hazırlık yapan kızı Yemin'le Kaş'a tatile gideceği konuşulan İsmail Hacıoğlu ile Aslıhan Gürbüz'ün ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu.